| Gabytzaa98 a întrebat:

Cine stie o solutie de crestere mai rapida a unghiilor? Mentionez ca atunci cand imi cresc unghiile mi se rup foarte usor si in plus le mai si rod.Am incercat multe "leacuri" de a scapa si de acest tip.Deci s-ar putea sa imi trebuiasca mai multe produse pentru ingrijirea unghiilor. Ce fel de solutii sa folosesc?

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

In primul rand, conteaza cum le pilesti. trebuie s-o faci doar intr-un anumit sens, miscarea de inainte-inapoi distruge unghia.
cand speli vase poarta manusi. apa si detergentii inmoaie unghiile.
consuma alimente bogate in calciu si proteine, si astea ajuta la unghii si nu numai. happy

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin pe unghii. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar eficient - umpli un vas cu apa calduta si dezolvi sarea in acea apa, si iti tii mainile in apa sarata 30 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mai repede. Succes!

| andreyusnice a răspuns:

Eu sunt baiat dar am o sora de 21 de ani(eu am 12). Ea foloseste niste produse de la Avon.Si sincer sa fiu merg foarte bine. Dar o idee buna ar fi sa iei si niste calciu.Bafta!