Bună ziua,
Am citit CV-ul pe site-ul ne-ar dori să aibă fotografia în altă parte pentru a putea vizualiza mai bine şi Pai ar dori să ştiu dacă sunt dispuşi să lucreze ca secretară, aşa că am putut învăţa limba italiană mai bine şi mai face modelul chiar aici, în Italia, care crezi?
Am citit CV-ul dvs si am dori sa ne trimiteti si alte fotografii pentru a va putea vedea mai bine. Dorim sa stim daca sunteti dispusa sa lucrati intr-un birou pentru a putea invata mai bine limba italiana si ati putea, de asemenea, lucra ca fotomodel aici, in Italia. Ce parere aveti?
Bună ziua,
Am citit CV-ul pe site-ul ne-ar dori să aibă fotografia în altă parte pentru a putea vizualiza mai bine şi Pai ar dori să ştiu dacă sunt dispuşi să lucreze ca secretară, aşa că am putut învăţa limba italiană mai bine şi mai face modelul chiar aici, în Italia, care crezi?
Ascultaţi
Citiţi fonetic
Dicţionar - Afişaţi dicţionarul detaliat
Bună ziua, am citit CV-ul pe site-ul dvs. ne-ar dori să aibă câteva fotografii mai mult pentru a putea vizualiza mai bine şi Pai ar dori să ştiu dacă sunt dispuşi să lucreze ca un secretar, aşa că am putut învăţa limba italiană mai bine şi mai face modelul chiar aici, în Italia ce crezi? Asta e traducerea dai funda?