E foarte bun.Persista destul de mult si miroase foarte bine.Eu una il ador.Incearca si nu vei regreta parerea mea
Meritaaa...cum sa nu merite?:X
Prima data m`am dat cu el la a 2a intalnire...sh cand m`am mirosit prietenul meu.a stat cu nasu`numai la gatu`meu.
ma rog->asa vn vorba.
dar iti zic din proprie experienta.ca merita!
Eu sunt reprezentant AVON si zic ca merita are un miros nici dulce nici fresh asa intre ele este de calitate
Bunaaaaa. . Daaa merita :X acesta mi l-am luat si eu pentru banchet si lea placut tuturor fetelor si multi baieti au spus ca miroase bine rau! :X. Til recomand cu cea mai mare placere. Funda?
Dap! Miroase super bine si l-a luat maicamea si ma dau si eu mereu cu el! Si pretul este oarecum accesibil!
Ooooo doamne
Ia`l. numai sta la taclale =) il ador.am comandat deja a 2`a oara parfumu .eu una il iubesc.
Buna didika... este foarte fain parfumul, crede-ma merita, daca til doresti asa mult til pot da eu la pretul mai mik din catalog la 35, daca esti interesata lasa-mi un mesaj, te pup merita crede-ma:*
Am si alte produse de vanzare la jumate de pret fata de catalog. daca este cineva interesat sa-mi lase mesaj.pup