anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colega mea de clasa se marita si m-a rugat sa fiu martora de cununie si n am idee cu ce sa ma imbrac, habar nu am, n am mai fost la nici o incheiere de casatorie pana acum si nu am nici o rochie nu vreau sa fiu nici prea eleganta. Voi ce imi sugerati?
Nici de cadou nu m-am agndit ca trebuie sa ii cumpar ceva. Dati-mi niste idei va rog frumoswinking Multumesc!

5 răspunsuri:
| Alexandra_8236 a răspuns:

Pai daca nu ai rochi poti sa rascolesti dulapul ce zici de niste pantaloni lungi eleganti? cu o bluza sexi cu vedere la umeri si larga pantalonii sa fie lungi si lipiti de picior asa te simt si bine si ai putea incerca ca pantofi niste sandale dragute ce zici? e o idee buna?

| rebekka11 a răspuns:

Cred ca o rochie de zi scurta iti poti alege de aici http://www.starshiners.ro/produse/1139/rochii.html
de pantofi nu stiu ce sa zic depinde de ce rochie iti iei poate ceva cu toc si cu talpa. De cadou trebuie sa iei ceva necesar in casa ceva pentru amandoipoate un serviciu de masa misto. Funda?

| StelistaForever a răspuns:

Pai, Eu iti sugerez sa-ti iei o rochita ft sexy love struck Dar nu una casa ii placa mireluilaughing Si niste pantofi cu toc, cat despre cadou un bibelou, o bratara, un lantisor... Funda?

| SakuraHaruno2810 a răspuns:

Deci cu imbracatul imbracate cu o camasa alba si o fusta neagra daca vrei dupa aia puneti o agrafa in par si fa-ti parul coc iar de cadou cumparaiun colier.