Incerc, atat cat pot si stiu, sa am grija de sanatatea mea. Nu neglijez nici aspectul estetic, insa sanatatea e pe primul loc. Cand suntem sanatosi si ne simtim bine, aratam si bine, nu?
Corpului meu ii arat zilnic ca il iubesc, ingrijindu-l, rasfatandu-l si relaxandu-l cu o multime de metode. In primul rand igiena personala e cea mai importanta, apoi micile "delicii", cum ar fi o baie relaxanta cu spuma de baie sau sare de baie, fetei ii pot oferi un intreg ritual de curatare, ingrijire, tonifiere si catifelare, folosind produsele de curatare, masti de fata, apoi creme pentru o hidratare intensa. Corpului ii dau o elasticitate si fermitate prin aplicarea lotiunii de corp cu miros usor si proaspat. Picioarelor le ofer o baie calda, apoi o crema revitalizanta si mentolata pentru a mi le simti mai usoare. Iar mainile vor fi rasfatate cu o crema intens hidratanta ce mi le va lasa catifelate si placute la atingere.
Pentru ai demonstra corpului nostru ca il iubim noi zilnic trebuie sal ingrijim si sal alimentam suficient...
Pentru a- i arăta corpului meu că îl iubesc, îi ofer o alimentaţie sănătoasă, igienă, exerciţii care să îl menţină în formă, hidratare, într-un cuvânt, îngrijire permanentă!
Ca sa ii demonstrez corpului meu ca il ador si il iubesc) nu pot sa ma exprim in doar cateva cuvinte insa voi face un rezumat.In primul rand ii asigur o alimentatie sanatoasa desi din cand in cand mai merge sa incercam si lucruri noi chiar daca nu sunt atat de sanatoase, ii asigur o perioada de timp in care facem cunostinta cu sala si tragem un pic de fiare...
La primul simptom mai grave ale corpului sau raceli mai grave incerc sa ii ofer tot ajutorul posibil, igiena este un lucru important pe care nu trebuie sa il ratam ca sa avem corpul cat mai atragator si pentru a ocoli micile boli, bacterii...Si nu conteaza ca esti mai voinic sau mai slab tot ce trebuie sa faci este sa ii asiguri corpului tau toate cele necesare si vei ajunge sa il iubesti asa cum este trebuie doar sa te simti bine in corpul tau.
cum ii demonstrati corpului vostru ca il iubiti?
Pai eu am grija de al meu ca de ochi din cap si prin igiena zilnica si sportul pe care il fac il tin intr-o constatnta senzatie de bine dispus
Si niciodata de prima iubire sa nu uitam k de aia este corpu nostru asa de fericit stand in preajma fetelor la adolescenta sau chiar mai repere:
Prin ingriire, de exemplu cu creme de fata corp si altele eu as recomanda firma Avon are creme speciale si tratamente foarte bune pentru ca corpul nostru sa see simta iubit
Petrecând mult, mult timp cu el, răspunzându-i pe înțeles și cu multă dragoste chiar și la întrebările incomode, ajutându-l să crească frumos și pregătindu-l pentru luptele vieții!
Prin consumarea a cat mai multa apa, legume, fructe zilnic. De asemenea prin utilizarea produselor cosmetice pe baza naturista si prin acceptarea aspectului natural al propriului corp care fara dubii este minunat.
Pentru corpul meu încerc să beau mai multă apă, să mănânc ceva mai sănătos și să folosesc produse cu cât mai puține chimicale.
Fiecare persoana ar trebui sa isi iubeasca corpul sa il respecte si sa il ingrijeasca.eu ii arat corpului meu ca il iubesc in fiecare zi printr-o alimentatie sanatoasa, prin sport si prin igiena ''sofisticata'' pe care i-o ofer.
Il ingrijesc si il rasfat cu cele mai bune si pe cat posibil naturale produse romanesti.
Prin igiena, antrenament, masaj, mancare care ii place corpului tau si odihna.
Eu ii arat corpului meu ca il iubesc rasfatandu-l cu diverse creme, balsame, deodorante etc. Corpul meu si eu meritam premiul...
Eu ii arat corpului meu ca il iubesc rasfatandu-l cu diverse creme, balsame, deodorante etc. Corpul meu si eu meritam premiul...
Eu ii arat corpului meu ca il iubesc rasfatandu-l cu diverse creme, balsame, deodorante etc. Corpul meu si eu meritam premiul... Va pup!
Pentru ca o doamna sa-si arate corpui unui barbat trebui sa fie inpecabila, daca e un barbat cu adevarat,
Pentru a demonstra corpului tau cat il iubesti, trebu ingrijit, sa mananci sanatos, iar corpul trebui intretinut prin creme si lotiuni adecvate,
Sincer ca barbat imi cam rasfat corpul cu cate un set de exercitii, o zi antrenament cu flotari, cealalta zi antrenament cu abdomene, tinand cont ca trebuie sa si muncesc si ca o fac incepand de la ora 4 dimineata, eu zic ca totusi este un efort, in rest din punct de vedere cosmetic, nu pot spune decat ca folosesc o crema de maini mai tot timpul.pentru ca mi se cam usuca pielea palmelor si ma jeneaza si mai fac si bataturi de la atata munca.he he he.in rest.folosesc cam ce folosesc barbatii de obicei, after shave dupa barbierit, gel de dus, sampon bun, cam atat, dar eu cred ca cel mai bine ar trebui sa imi rasfat corpul cu foarte multa dragoste.dar vine si aceea in curand.bafta.
Desi am o virsta destul de inaintata, imi rasfat corpul in limita care -mi permite pensia.Folosesc un dus-gel DOVE, o crema de corp de la AVON CARE si pentru. par un sampon de la L'oreal ELVIVE color-vive dar toate acestea mi le permit doar la 2 luni(toate folosite cu masura). Manichiura si pedichiura mi le fac singura.In luna in care nu le cumpar, ma duc la un masaj.
Ritualul meu de ingrijire preferat este baia si apoi utilizarea produselor de calitate pentru exfoliere, hidratare, relaxare, etc.
Corpul meu stie ca il iubesc, de aceea am grija de el in fiecare zi. De la spalatul pe dinti, pe fata al diminetii, pana la dus aproape zilnic, cremuire (cum ne place noua fetelor), parfum, putin machiaj, si apoi un stil vestimentar care sa ne defineasca.
Corpului ii putem arata ca il iubim prin ingrijire constanta: masare, hidratare, igiena