Prin ingriire, de exemplu cu creme de fata corp si altele eu as recomanda firma Avon are creme speciale si tratamente foarte bune pentru ca corpul nostru sa see simta iubit
Il ingrijesc si il rasfat cu cele mai bune si pe cat posibil naturale produse romanesti.
Incerc, atat cat pot si stiu, sa am grija de sanatatea mea. Nu neglijez nici aspectul estetic, insa sanatatea e pe primul loc. Cand suntem sanatosi si ne simtim bine, aratam si bine, nu?
Pentru ca o doamna sa-si arate corpui unui barbat trebui sa fie inpecabila, daca e un barbat cu adevarat,
Pentru a demonstra corpului tau cat il iubesti, trebu ingrijit, sa mananci sanatos, iar corpul trebui intretinut prin creme si lotiuni adecvate,
Prin consumarea a cat mai multa apa, legume, fructe zilnic. De asemenea prin utilizarea produselor cosmetice pe baza naturista si prin acceptarea aspectului natural al propriului corp care fara dubii este minunat.
Corpul meu stie ca il iubesc, de aceea am grija de el in fiecare zi. De la spalatul pe dinti, pe fata al diminetii, pana la dus aproape zilnic, cremuire (cum ne place noua fetelor), parfum, putin machiaj, si apoi un stil vestimentar care sa ne defineasca.
Fiecare persoana ar trebui sa isi iubeasca corpul sa il respecte si sa il ingrijeasca.eu ii arat corpului meu ca il iubesc in fiecare zi printr-o alimentatie sanatoasa, prin sport si prin igiena ''sofisticata'' pe care i-o ofer.
Odihnă, sport și o alimentație echilibrată!
Pe lângă astea, igiena zilnică e importantă!
Pentru corpul meu încerc să beau mai multă apă, să mănânc ceva mai sănătos și să folosesc produse cu cât mai puține chimicale.
Eu ii arat corpului meu ca il iubesc rasfatandu-l cu diverse creme, balsame, deodorante etc. Corpul meu si eu meritam premiul...
Eu ii arat corpului meu ca il iubesc rasfatandu-l cu diverse creme, balsame, deodorante etc. Corpul meu si eu meritam premiul...
Eu ii arat corpului meu ca il iubesc rasfatandu-l cu diverse creme, balsame, deodorante etc. Corpul meu si eu meritam premiul... Va pup!
Petrecând mult, mult timp cu el, răspunzându-i pe înțeles și cu multă dragoste chiar și la întrebările incomode, ajutându-l să crească frumos și pregătindu-l pentru luptele vieții!
Din pacate traim intr-o lume care zilnic ii arata corpului cat de mult il iubeste si astfel se uita de suflet, care e mai important. Nu zic sa nu ne iubim corpul, dar sa nu exageram. Eu in afara de o baie, un deodorant si niste crema de maini nu folosesc nimic altceva pentru ca nu am nevoie. Pentru a arata bine din punct de vedere fizic nu avem nevoie de nu stiu cate creme, uleiuri si altele. Cu un minim de ingrijire poti arata foarte bine.
Sincer ca barbat imi cam rasfat corpul cu cate un set de exercitii, o zi antrenament cu flotari, cealalta zi antrenament cu abdomene, tinand cont ca trebuie sa si muncesc si ca o fac incepand de la ora 4 dimineata, eu zic ca totusi este un efort, in rest din punct de vedere cosmetic, nu pot spune decat ca folosesc o crema de maini mai tot timpul.pentru ca mi se cam usuca pielea palmelor si ma jeneaza si mai fac si bataturi de la atata munca.he he he.in rest.folosesc cam ce folosesc barbatii de obicei, after shave dupa barbierit, gel de dus, sampon bun, cam atat, dar eu cred ca cel mai bine ar trebui sa imi rasfat corpul cu foarte multa dragoste.dar vine si aceea in curand.bafta.
Ii demonstrez corpului meu ca il iubesc prin sport, alimentatie sanatoasa si o igiena corespunzatoare. In principiu recurg la un stil de viata sanatos.
Desi am o virsta destul de inaintata, imi rasfat corpul in limita care -mi permite pensia.Folosesc un dus-gel DOVE, o crema de corp de la AVON CARE si pentru. par un sampon de la L'oreal ELVIVE color-vive dar toate acestea mi le permit doar la 2 luni(toate folosite cu masura). Manichiura si pedichiura mi le fac singura.In luna in care nu le cumpar, ma duc la un masaj.
Corpului ii putem arata ca il iubim prin ingrijire constanta: masare, hidratare, igiena
Pentru a- i arăta corpului meu că îl iubesc, îi ofer o alimentaţie sănătoasă, igienă, exerciţii care să îl menţină în formă, hidratare, într-un cuvânt, îngrijire permanentă!