| MisterDariusBoy a întrebat:

Considerati ca o fata putin mai plinuta este urata?

11 răspunsuri:
| alexandra_8659 a răspuns:

Se spune ca frumusetea vine din interior...Si e pe bune!winking Nu asculta gurile rele care iti reproseaza aspectul sau altceva legat de asta. Trebuie sa te simti bine in pielea ta. Daca tu simti ca esti "prea plinuta", cum spui tu, apeleaza la mersul pe jos. Face foarte bine. Plus o dieta usoara. Dar ramai tu insati. happy

| Kqzu97 a răspuns:

Aceeasi intrebare am vrut sa o postez si eu.thinking Nu, mie nu mi se pare o fata mai plinuta urata, de ce sa fie urata doar ca e putin plinuta, si ea e om si are viata, si ea e un suflet, daca as fi baiat poate as fi cu o fata mai plinuta, nu e nici o rusine sa fi cu o fata plinuta.

| FrumusicaAndreea a răspuns:

Nici vorba! Eu sunt putin mai plinuta(am si eu un colacel, deh)dar toata lumea zice ca sunt frumoasa, si ma refer la baieti.big grin Nu iti fa griji, e important sa nu fi complexat de greutate, ci sa le dai peste nas celor care se folosesc de asta ca sa te jigneasca.

| SiMpLa a răspuns:

Eu chiar imi doresc sa fiu mai plinutza pentru ca sunt cam slabuta deci dupa parerea mea si fetele plinute sunt la fel de frumoase nu vad diferenta

Răspuns utilizator avertizat
| danteluta a răspuns:

Dar cele slabe sunt toate frumoase?

| TAZ_2382 a răspuns:

Doar o persoana imatura ar spune da, deci nu

| senzatzii a răspuns:

Nu toate fetele plinute sunt urate.La fel cum nu toate fetele slabutse sunt frumoase. Pot fi plinute si frumoase, sau slabute si urate.Binenteles...ai spus "putin mai plinuta". Daca ar fi putin mai mult.at.nu stiu.Eu am 65 de kg laughing asa ca oh go on

| AnonimA a răspuns:

Buna pai nu ce daca esti grasuta nu poti fi frumi?

clar ca poti sa fi:*si ca daca e maigrasuta doar e si ea om :*

| pysoyashh a răspuns:

Depinde cat de ''plinuta'' fi ma explicita (kg/m)

| Nimeniii a răspuns:

Sincer nu happy oricum fiecare cu gusturile lui. cui ii plac fetele slabe e prbm lor. cui ii pl fetele grase prbm lor. cui ii pl fetele plinute tot prbm lor happy.

Întrebări similare