Unele persoane devin dependente de aplicarea unghiilor false. Cu cat procedurile de pilire si aplicarea de adezive foarte puternice se repeta in timp, cu atat este mai greu pentru unghia naturala sa se recupereze.In plus, unghiile false dauneaza si pielii.
Nu doar unghia naturala este afectata, ci si pielea din jurul unghiei, care este afectata de rasina acrilica.
Totul depinde de tine daca vrei sa-ti aplici unghii false.Bafta!
Da, dupa ce indepartezi gelul unghiile tale vor fi fragile, pur si simplu se vor rupe fara prea mult efort, vor fi mai moi, fragile, se vor indoii!
Da, eu am avut o singura data si cand le-am dat jos aveam unghiile foarte moi si se rupeau, daca iti pui odata o sa trebuiasca mereu.
Da, afecteaza unghia naturala. Eu mi-am pus odata, si mi-a afectat unghia, era moale, se rupea fara nici un efort, dar dupa vreo 3 saptamnai, le-am avut ca de obicei. Le-am dat cu lac de unghii dupa mai tot timpul, si s`au refacut.
Acum vreau sa imi mai pun odata
Ai grija sa nu devi dependenta. Sun unele fete care isi un tot timpul. Puneti odata, apoi fa o mica pauza, si tot asa, nu ti le pune una dupa alta ca iti faci unghiile varza
Succes!
Daca devii dependenta da! dar daca tile pui de 4-5-6 ori pe an Nu
Le pui putin apoi faci pauza si tot asa
anonim_4396 întreabă: