Buna!, da sa stii ca ajuta!,- favorizand la dezvoltarea si aparitia acneei, felul dupa cum mananci!, nu-s zvonuri ci un adevar ce tine de sistemul nostru endocrinic!, asa- daca stai sa te gandesti, cam totul e zvon, restul e can-can!, Numai bine, pa!
Hmmmm sincer asa mia-u zis si mie! Si pe de o parte au dreptate... insa nu trebuie sa tii un regim prea strict, eu am incercat si mi-a facut maii rau. Incearca sa mananci echilibrat: fara chipsuri, prajeli dar "de casa" mai rar, ciocolata mai putina, fara bauturi acidulate (daca nu poti renunta total macar partial), cat mai multe fructe si legume si minim 2 litri de apa.
Alimentatia are o mare legatura cu acneea. Grasimi daca consumi atunci vei avea un ten acneic. La fel si racoritoarelor cu acid. Dulciurile din cate stiu nu iti afecteaza pielea tenului
Da, eu cred ca favorizeaza. Si n-are legatura cu hormonii, aici are legatura cu toxinele din corp. Ca daca ai o alimentatie sanatoasa, fara exces de grasimi, se zice ca nu ai nici cosuri.
Legiuitoarea tu mi-ai cititit intreabearea sau nu? Ca nu-ti inteleg raspunsul, sau ai raspuns doar sa te afli in seama?