| Poinsettia a întrebat:

Costumul intreg de baie e pentru babe? Nu sunt grasa, arat f. ok, dar am un costum intreg negru cu linii undeva pe margine de un turcoaz foarte frumos, si cuvantul "puma" tot turcoaz pe piept. (Nu, nu eu l-am cumparat, e un cadou) Mie imi place f. mult cum arata, nu e deloc kitchos dar am impresia ca e pentru babe costumul de baie intreg, in general. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| cornculapte a răspuns:

Nu e pentru babe deloc. Costumele de baie intregi sunt piese de rezistenta in multe prezentari de moda. Le gasesti in toate modelele si culorile. Motivul pentru care nu prea se poarta e pentru ca in momentul in care mergi la piscina, normal e cald si soare afara, te bronzezi si nimeni nu vrea sa se bronzeze cu urme 'ca tractoristii'. Costumul de baie intreg se poarta mai mult la un bazin acoperit, undeva in interior si nu la soare.

10 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Si mie imi plac genul asta de costume, insa l-as imbraca la un camping sau picnic, inconjurat de o apa, unde eventual as sta si intinsa la plaja. Sa stau intinsa pe nisip ore insir nu cred ca e chiar indicat. Nu-mi place sa ma bronzez cu dungi. big grin Nu e de babe, purtau inainte dar a revenit moda.

| Ana a răspuns:

Nu e adevarat, costumele intregi nu sunt neaparat de babe.

| manna a răspuns:

Buna! gresesti! costumele deschise sunt mai utilizate datorita modei "bronzului", deci fiind mai... goala te bronzezi mai bine:) totusi la orice party VIP, in special -- Paris-party FTV--- este cel mai faimos in gama de costume full, desiguri cu diferite aplicatii sau imprimeuri sau orice altceva... uite am dat e ceva linkuri cu top fullswimwear2010, sper sa iti placa!

http://img.diytrade.com/......imwear.jpg
http://germes-online.com/direct/dbimage/50035744/Swimwear__3602_3304_.jpg

bafta! pup

| :X pinky love you :X a răspuns:

Nu e adevarat. Daca tie iti place poarta`l cu placere singurul dezavantaj e bronzatulbig grin

| spot a răspuns:

Nu cred ca e pentru bebe... adica la naiba, daca arati bine nu vad de ce sa nu porti ce costum vrei tu. doar ca la ala nu prea o sa te bronzezi calumea.

| MoNsTeR a răspuns:

O fi el frumos dar mie sincer nu preami plac.eu prefer fetele in costum normal din 2 piese:-pbig grin.eu cred ca este umpicutz km pentru babebig grin.si daca zici ca arati ok ar fi pacat sa te acoperi:-pbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e pentru babe, draga, poarta-l cu incredere! Mai ales daca spui ca-ti place si ca arati bine in el, nu vad care-ar fi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e pentru babele bombe sexuale... big grin

| Matzaa a răspuns:

E chiar foarte ok.Adica nu inteleg de ce te complexeaza chestia asta laughing. Costumele intreg nu sunt de babe.Ba chiar iti ies formele in evidentawinking.