| pantofipantofi a întrebat:

Cred ca am devenit obsedata pe tema slabitului, de cand sunt la regim, ma uit in oglinda si pe zi ce trece ma vad mai grasa, pe cantar scad kg dar in oglinda sunt din ce in ce mai grasa, si de fiecare data cand mananc ceva, orice as manca ma gandesc la numarul infinit de calorii pe care le are, de multe ori ma gandesc si la mancarurile "interzise" odata pe saptamana mananc ceva ce imi place si apoi ma gandesc cu groaza la cat m-am ingrasat, ce sa fac?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| janeD0oe a răspuns:

Nu o sa slabesti niciodata in toate partile corpului deodata poate pentru ca te uiti asa des in oglinda observi mai mari zonele in care slabesti mai greu. oricum separat de intrebarea ta as vrea sa-ti sugerez sa te mai calmezi cu slabitu asta excesiv si obsesiv ca te poti imbolnavi decat sa te stresezi ca ai mancat calorii in plus mai bine dupa ce mananci fa un pic de sport sa arzi acele calorii fa o plimbare mai lunga daca tot a venit primavara de exemplu.cel mai important insa inainte sa te gandesti la calorii gandeste-te la sanatate

| Skiipper a răspuns:

Relaxeazate nu mai te gandii la orice calorie pe care o pui, ca sa scapi de aceasta teama iti sugerez sa scapi de oglinda findca ai tendinta sa te privesti non-stop, dar pur si simplu trebuie sa te simti bine in corpul tauwinking

| Lidiutza7555 a răspuns:

Mai intai, relaxeaza-te! Am eu o ditea f buna dar nu cred ca o vai putea tine, macar incearco!
sickOra 8:00 – 1 cafea sau ceai verde
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.

| CityOfSatan a răspuns:

Totul depinde de cum pui tu problema.Eu zic sa te relaxezi,sa fi mai desprinsa,si fa sport,mananca mai sanatos,putine prajeli,si vei vedea rezultatele,iar in legatura cu faptul ca ti se pare ca esti mai grasuta, este imaginatia ta, subconstientul care lucreaza.Succes!

| iRaul a răspuns:

Si eu pe cantar sunt tot mai greu si in oglinda tot mai slab ma vad. laughing)
(vreau sa ma ingras).