| Andraaa_1742 a întrebat:

Cred ca nu imi voi gasi raspuns la intrebarea asta dar cum fac sa-mi creasca parul mai >repede?:

Răspuns Câştigător
| deniedaccess a răspuns:

Este un raspuns... uleiul de ricin
am auzit ca ajuta la cresterea si in general ingrijirea parului...
aplica'l direct pe par si dupa cateva minute clateste de mai multe ori cu apa calda(e putin mai greu de indepartat datorita texturii)
funda?happy

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Parul nostru creste de la 12 la 15 centimetri in fiecare an. Retetele pentru cresterea rapida a parului au de fapt rolul de a favoriza cresterea normala si sanatoasa a acestuia. Tratamentele pentru cresterea parului au ca scop intarirea radacinii si evitarea fragilitatii firului de par. Un scalp sanatos si curat este un mediu favorizant pentru cresterea normala a parului.
- Un deficit de vitamine ar fi o mare problema. Cauta la farmacii vitaminele A, B, C, E si Zn. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.
- Periaza-ti bine parul. Periatul cu o perie lata si captusita stimuleaza circulatia sangelui. Repeta acest lucru dimineata si seara. Ai grija sa nu se rupa firele de par de la periatul prea intens!
- Alta modalitate foarte buna de stimulare a circulatiei sangelui este masajul scalpului. Ori de cate ori ai timp, maseaza pielea capului incet, folosind o miscare circulara.
- Uleiul de ricin sau de masline sunt remediile naturale perfecte pentru parul deteriorat. Ajuta la mentinerea sanatatii scalpului, si se recomanda aplicarea lor seara, dupa o incalzire prealabila, si clatirea parului dimineata, dupa ce l-ai lasat sa actioneze intreaga noapte.
- Mastile cu Henna incolora (se gaseste la farmacii si in magazine cu produse naturiste) intaresc firul de par si il fac mai gros, mai rezistent, mai sanatos.
- Expunerile masive la soare contribuie la fragilitatea firului de par, la fel si praful, la care te expui in fiecare zi, si obiceiul de a-ti trece frecvent mana prin par, este foarte daunator.
- Ceaiul verde este si el un remediu eficient impotriva caderilor parului. Bea trei cani de ceai verde zilnic, pentru mai multe luni, iar in timp vei vedea, cum parul isi recapata sanatatea si stralucirea.
- Otetul poate fi folosit si el pentru stimularea cresterii parului. Asigura o buna circulatie a sangelui la nivelul scalpului si mentine sub control cantitatea de sebum, care impiedica cresterea normala si sanatoasa a firului de par.
- Evita cafeaua, alcoolul si tigarile. Somnul de noapte este si el foarte important.
Nu intrerupe tratamentul dupa primele efecte, ci continua pana la sase luni (cel putin). Vei avea un par sanatos, bogat, rezistent si stralucitor. Succes! Numai bine!

| DiannaDi a răspuns:

Ai auzit de MINUNATUL ulei de ricin?happy

el este raspunsul la intrebarea ta.
Tratamentul pentru par presupune masarea pielii capului cu ulei de ricin din abundenta inainte de culcare inainte de a te spala pe par. Bineinteles, a doua zi pielea capului trebuie bine spalata si clatita.

bafta! :* e bun si impotriva caderii parului, hranindu`l.

baftawinking

| AmandytaErhan a răspuns:

Hraneste pielea capului! poti in timp ce iti speli capul cu un sampon special(intreaba cand cumperi ori cumpara direct dintr-o frezerie) maseaza-ti pielea pentru ca masajul relaxeaza. in nici un caz nu spala capul prea des e periculos! nu fa proceduri chimice si nu vopsi parul. poti sa te frizezi e important sa tai capetele uscate e important tine minte! funda?

| Bybanu a răspuns:

Ma nene, nu zic de tine in special, pe TPU cred ca sunt 100 de topicuri cu aceasta intrebare...mor cand vad ca se repeta sau mai ales ca va este sila sa da-ti un search.sad

RAspuns: Foloseste ulei de ricin.

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Foloseste ulei de ricin.cauta pe net modul de aplicare si fa`obig grin

| hax0r a răspuns:

Maseaza-ti scalpul mult cand faci baie si piaptana-te mult.

| KriSt3n a răspuns:

Cu ulei de ricin! este f bun. la mine functioneaza! love struck sper ca te.am ajutat. funda?big grin

| InoKo a răspuns:

Uite.la fiecare 3, 4 luni, tai din lungime cite 3 mm. El o sa creasca mai repede.Pentru ca vezi cum e la baieti? cu cit mai des se tund, cu atit mai repede le creste parul.Parul are asa tendinta pentru ca dupa ce el este retezat, el e sanatos si innoit.De aia daca o sal scurtezi la un interval de 4 luni sau poate chiar si 5 sau 3, in dependenta cum vreau tu, el va creste mai repede. Iar daca el e bolnav si inflorit, nai ce sa faci altceva decit sa retezi capetele uscate si dupa aia lasa-l sa creasca.In orice caz, incearca cum tiam spus.Eu asa am facut si timp de 6 luni parul a crescut cu 8cm mai mult.Succes si tie.

| miha3Lla a răspuns:

Incearca ulei de ricin...se gaseste la farmacie... e foarte bun, incearca o masca cu un galbenus de ou si ulei de ricin. sper sa te ajute:*

| TJohannaB a răspuns:

Ti-l ingrijesti, ti-l speli cu samponuri bune (de firma), ti-l prinzi in coada si il piepteni zilnic.

| Jawsz a răspuns:

Exista tratamente privind cresterea parului.Eu am folosit ceva pastile din farmacie care stimuleaza cresterea parului si in plus tratament cu o solutie pentru par. La mine au dat rezultate si nu numai ca mi-a crescut parul dar mi s-a si regenerat - Acum 1075 zile funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paru de unde?

| me_5879 a răspuns:

Nu exista solutie ca prul sa-ti creasca peste noapte dar poti incerca o masca din ulei de ricin(pentru crestere) dar poti adauga si ulei de masline(pentru stralucire) ...succeswinking

| BooBU a răspuns:

Este foarte bun uleiul de ricin(si este foarte accesibil)-il gasesti in farmacii si in alte magazine cu aceste specializari...
Acest ulei, intr-adevar ajuta la cresterea parului(dar trebuie sa iti dai la radacina parului :d). Dar nu ajuta numai podoaba capilara ci influnteaza si cresterea unghiilor, a sprancenelor etc. Sper sa reusesti! La mine si altii au merswinking:*