anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că pistruii arată urât pe fața unui băiat?

32 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru Holocaust):

That's a ginger!

| Holocaust a răspuns (pentru Dumnezău):

Do you have a problem with gingers?
http://i.imgur.com/QsKWD.gif

Fry nu e ginger, e doar roscat, ca are ochi negri, nema pistrui.Yes,I have a problem.Nu ca ar fi fara suflet,da' i-as pune sa-si vopseasca parul in verde, si sa lase cateva fire, sa fie treaba, treaba, ca tot arata ca niste morcovi!

Răspuns utilizator avertizat

Gif-ul cu Fry era doar o reacţie, uhm.Mfw gen.N-am intenţionat să se creeze o legătură între el şi comentariul tău.But you know what? He's a ginger: http://i.imgur.com/rK3ow.jpg Pistruii nu-s la pachet.
Oricum, mă întreb cum s-ar simţi Mustaine când cineva i-ar spune că arată precum un morcov...:-? Oare aşa: http://i.imgur.com/8jkem.jpg?

*Nice story

Hell no! Ginger are si pistrui.La limita ginger-ului ar fi Simone Simons solista, extrem, extrem de buna de la Epica.Ron Weasley e ginger, iar normal, trebuie sa aiba pistrui.Cineva doar cu par roscat e red-hair, ginger-ul e mai complex, dar si polemicile sunt multe.Mustaine e ginger spre blond, nu se califica. Zoidberg e mai ginger decat Fry.

Ginger hair=Red hair
Ca să fii numit ginger, trebuie să fii roşcat natural, cu tenul deschis la culoare. Pistrui ai sau n-ai.Cunosc persoane care au pistrui şi nu-s roşcate.Au părul şaten sau chiar şi brunet.U mad?
And, uhm, look what I found:http://www.haironthebrain.com/......d-hair.jpg
She has freckles.:3

| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nu-s gras si nici cipilica motata nu am.

| anss23 a răspuns:

Nu,fiecare persoană este unică, are farmecul ei.

| Doηηa a răspuns:

Mie nu-mi plac.

| Ana94 a răspuns:

Nu, mi se par OK şi la fete şi la băieţi happy Eu, ca fată, aş fi preferat să am pistrui decât nişte coşuri care mă enervează la culme angry

| QUM a răspuns:

Nu. Mie mi se par superwinking

| QUM a răspuns:

Nu arata deloc uratwinking
Mie mi se par super draguti big grin (sunt fata)

| leftside a răspuns (pentru QUM):

Sunt de acord cu tine! Chiar mi-a placut de una care avea pistrui happy

| QUM a răspuns:

Of am raspuns de doua ori ...ca nu mi se postase raspunsul I don't want to see big grin

| DEBrown a răspuns:

Mie mi se par oribili...fiecare cu parerea lui.

| a răspuns:

Hey! Pistruii pe fata unui baiat arata super de bine! Serios! Asta e parerea mea.winking chiar imi plac baietii cu pistrui (sunt fata). Sunt super draguti si simpatici. Eu ii ador! Mai bine arata pe baietii cu par brunet si cret si ochi negri-caprui! Tu cum esti? Cum arati? big grin apropo, dai funda? laughing

| a răspuns:

Serios? Pai deja imi imaginez...cat de bine arati! laughing ai facebook? Daca da, da-mi un link pliz! big grin sau id-ul de mess' laughing (sunt de gasca, nu vreau decat sa te cunosc)

| a răspuns:

Deci mai pe scurt, esti BOMBA laughing cred ca arati super bineee! laughing ce id ai big grin? (sunt de gasca, nu vreau decat sa ne imprietenim si sa te cunosc) sau facebook laughing?!

| a răspuns:

Multumesc frumos! Deci te cheama Luci sau Ionut? big grin

| a răspuns:

Apropo, ce poza ai la facebook? (sunt mai multi cu numele asta) big grin

| Andrei233 a răspuns:

Hmm,nu stiu.Dar la fete nu mi se pare urat.

| MaskedMan a răspuns:

Nu ca si eu am pistrui f multi mai ales varahappy Fetele spun ca esti dragut.Mie asa mi s-a intamplat. Funda?

| BibyPikachu a răspuns:

Nu

| Kimmiii a răspuns:

Cu pistruii arati mai simpatichappy.

| Dannycsa a răspuns:

DA! Nu-i suport..hai ca o alunita sau ceva mai mic merge 1-2...dar cand deja sunt mai multi e urat!

| Victoria_Alexa_1998 a răspuns:

Depinde si de trasaturi happy daca baiatu` e urat, e urat si cu pistrui si fara:*.Mie una imi placbig grin mult, dar sa nu fie asa multi

| lolove a răspuns:

Dupa parerea mea da.Cred asta pentru ca mie una nu imi plac pistruii de nicio culoarehappy