| Rienmedire a întrebat:

Credeti ca sunt persoane care se barberesc in fiecare zi?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| som a răspuns:

Depinde de rimtul de crestere a firului de par a fiecaruia. Cunosc oameni carora abia le creste barba, si se pot rade la doua saptamani, nefiind diferente semnificative ale lungimii parului de par de la o zi la alta.

Dar cunosc si persoane care ara diferit de la o zi la alta, din punct de vedere al barbii, iar cei care nu doresc sa-si intretina un aspect cu barba din prorpiile motive, prefera sa de barbiereasca zilnic pentru a avea pielea fina zi de zi.

Deci da, exista persoane de genul, chiar destul de multe.

Multi evita barbierirea excesiva din cauza ca poate veni cu unele dezavantaje, precum: pielea uscata, inrosirea pielii si aparitia iritatiilor. Dar cei care considera ca nu le-ar sta bine cu barba, si vor sa se mentina "fresh" zi de zi, si nu intampina niciuna din urmarile neplacute enumerate mai sus, isi pot lua barba cu o frecventa zilnica, fara probleme.

Depinde de la persoana la persoana, fiecare procedand cum crede de cuviinta. Inceraca sa faci cum simti tu ca ar fi bine, si daca ajungi la conzluzia ca este un mod sustenabil de a proceda, tine-te de obicei, cat timp iti este bine asa.

Spor!

| Alex980078 a răspuns:

Politicienii, chelnerii...persoanele publice sau cei care interacționează cu oamenii
Bine, ei pot să-și lase barba dar sa o îngrijească, să arate bine... dacă le permite șeful

| J0B0MAT a răspuns:

Da, militarii. Am văzut că trebuie în fiecare zi.

| Dismally a răspuns:

Normal, stiu pe cineva care lucra in armata, era maior si se barbierea de doua ori pe zi - dimineata inainte de a pleca la munca si seara in caz ca va fi chemat noaptea la o urgenta ceva.

| gabicoo a răspuns:

Nu ai să mă crezi: Sunt unii care merg și la wc in fiecare zi!
laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca sunt!
Oamenii de afaceri fac asta zilnic si nu sunt singurii, ca sa arate prezenatbili zilnic, fiindca imaginea lor sufera daca se duc nebairberiti si neingrijiti.

Un barbat proaspat barbierit arata mult mai prezentabil si primeste credit din start pentru igiena zilnica.

| johnnny123 a răspuns:

Sunt chiar și oameni care se spală pe dinți în fiecare zi...

| ReddY25 a răspuns:

Da