Nu se potrivesc adidas cu fusta, se poriveste cu balerini sau un fel de adidas gen pantof foarte fini si eleganti...
Depinde de adidasi. Daca sunt model masiv, ca de skater, nu se vor potrivi cu colantii pentru ca ar crea disproportii.
Fusta e ok pusa cu colanti daca e cel putin deasupra genunchilor.
Incearca fusta+colanti cu balerini sau tenisi
Buna.depinde din ce material e fusta...eu ti.as recomanda sa iti iei o fusta de blugi. un albastru deschis.si cu tenisi...in spania asa se poarta si e f fain
Nu cred ca rochia si colantii si potrivesc cu adidasii... ti-as sugera sa-ti cumperi o pere ce pantofi fara toc mai lejeri
Daca fusta e sport, merge cu adidasi; daca nu, renunta la idee.si daca tot stai in fata calculatorului: http://dexonline.ro/corect.php :)
Pffff...nu stiu km sati zc dar fusta neagra colanti negri si adidasi nu e o combinatie tocmai perfecta...incearca sa-ti iei o fusta maio deschisa la culoare si...altceva in picioare si totusi daca nu vrei sa renunti la adidasi daca e cald. ia o fusta de blugi adidasi si sosetele scurte:*:*:*pup:*
Buna..in niciun caz fusta si colantii nu se potrivesc cu adidasii..eu iti sugerez sa incalti o pereche de teneshi cu garda joasa si cat mai lejer.
anonim_4396 întreabă: