| Ballerina a întrebat:

Credeti ca e bine sa iti urmezi visurile, chiar daca par imposibil de realizat? Intreb pentru ca vreau sa iau lectii de balet, chiar daca e cam tarziu.Am 16 ani, deci trebuia sa ma apuc de mine. Are rost sa mai incep acum? Sunt dispusa sa muncesc de 10 ori mai mult.

6 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa faci in viata ceea ce-ti doresti. Poti lua cateva lectii de balet, dar daca nu ai mai facut balet sau gimnastica ritmica iti va fi greu.Chiar daca ai munci mult nu vei ajunge balerina.Baletul se incepe de mic copil si cine doreste devina balerin(a)trebuie sa urmeze liceul de coregrafie. Daca-ti place muzica, sa dansezi poti lua cateva lectii de dans.Pentru dans modern nu este tarziu.Nu ma refer la dans sportiv pentru ca si pentru dans sportiv pregatirea incepe din copilarie. Poti urma niste cursuri de dans unde sa inveti dansuri latino,vals, tango etc. Daca iti place, esti foarte buna si ai deschidere(poti face spagatul)te poti angaja dansatoare la o emisiune tv. sau intr-o trupa de dans.Nu trebuie sa-ti para rau ca nu poti fi balerina, ca nu ai facut balet de mica.Stiu o fata care a facut de mica balet si a urmat liceul de coregrafie si stiu cat de greu este, iar in liceu regreta ca a ales baletul, desi iubea baletul.

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Si eu vreau sa ma duc la gimnastica si am 11 ani jumatate si ma duc in toamna deci sa fim OPTIMISTE big grin

| Anythamaria a răspuns:

Da are rost! daca asta iti doresti cel mai mult chiar are rost! NICIODATA NU E PREA TARZIU!

| ZuZaaa_4119 a răspuns:

Eu una spun ca, daca tu chiar crezi ca vei reusi da-i inainte si fa tot ce poti! Daca chiar iti place, urmeaza-ti visul, chiar daca nu te vor sprijinii familia si prietenii vei trece si peste asta. Daca dorinta e mare si vointa de asemenea merita sa incerci! Cine stie poate te vom vedea la TV intr-o zi! big grin. Suucces!big grin

| Reanna a răspuns:

Parerea mea : niciodata nu e prea tarziu, urmeaza-ti visul happy

| EleCtriC_9588 a răspuns:

Foarte frumos baletul.Nu conteaza cand te apuci, conteaza ca te apuci.Pana la urma, niciodata nu e prea tariu deci du-te sa incerci. Daca esti talentata cineva sigur te va remarca.
Si mie mi-ar fi placut sa fac balet insa nu am rabdare sa practic asa cevalaughing
Baftahappy