Eu cred ca parul` lung , deoarece poti sa-l prinzi in cele mai diferite modalitati, poti sa-l intinzi/sa-l faci cret, sa-l impletesti (mai ales ca acum parul impletit e la moda), sa-l lasi liber.
Eu m-am hotarit si razgandit de o mie de ori daca sa-mi las parul` lung sau sa-l tai (il am lung, aproape de fund), dar de fiecare data zic ca parul lung ii mai frumos
Parul mediu e cel mai la moda.
Nu te incurca nici lasat liber nici prins, il poti aranja destul de usor si are o alta forma.
Mie un par lung si drept nuºmi place sub nici o forma. O fi el sanatos si frumos, dar nu are personalitate.
Buna! eu cred ca parul lung este mult mai frumos pentru ca til poti prinde in multe feluri si parul scurt este misto numa ca nu ai in multe feluri cum sa il prinzi :p
Dupa parerea mea parul lung este mai la moda, cu toate ca(si cred ca ma veti aproba), nu pot sa imi dau seama cum am putea spune ca un stil de par nu mai e la moda.Atata timp cat unei persoane ii sta mult mai bine cu parul scurt, de ce sa si-l lase lung? Doar pentru ca a citit ea pe internet ca e la moda cel lung? Parul lung nu e la moda pentru ca iti permiti sa il aranjezi in mai multe feluri, in niciun caz! In plus, nu cred ca exista cineva care poate spune:"Nu mai purta asta, nu mai e la moda!", atata timp cat iti sta bine cu un anumit stil, atata timp cat te prinde mult mai bine parul scurt(sau cel lung). Ma revolta faptul ca lumea a ajuns sa creada ca e frumos tot ce e la moda! Falsa ipoteza, falsa opinie, gresita gandire. E frumos ceea ce ii vine bine respectivei persoane si, stiti ceva? Sunt persoane carora le sta SUPERB purtand ceva "demodat". Credeti-ma, acele persoane chiar au o calitate foarte importanta!
Poate am deviat de la subiect, dar explicatia ramane destul de clara! Este opinina mea!
P.S.Si stiti ceva? Am parul lung!
... O zi buna!
Parul lung este la moda pentru ca il poti coafa sau te juca singur in parul tau.[n-ai vazut ca toata lumea e innebunita dupa par lung, ma refer la cele care au parul mai scurt, si acum la moda sunt extensiile,`o gramada de bani`]pa-pa
Parul scurt e la moda.
Mie parul lung mi se pare prea... banal, dar nu de asta spun.
Cautati pe net ce tunsori se poarta anul acesta si veti vedea ca parul scurt domina.
Depinde de persoana.La unele le sta mai bine cu parul scurt si la altele le sta mai bine cu barul lung. Dupa parerea mea persoanelor cu fata rotunda le sta mai bine cu parul lung.
Parul lung exprima eleganta, feminitate. Pune in evidenta trasaturile fetei si daca stii cum sa-l aranjezi, poti arata ca la Hollywood.
Parul scurt este mai strengaresc. Daca nu-ti place sa stai toata ziua in oglinda si sa-ti aranjezi de 3-4 ori pe zi parul, atunci acesta ar fi ideal.
Stii ce? Nu conteaza ce e mai la moda, conteaza cum iti sta mai bine! Dar parul lung e mai atragator, desi e mai greu de ingrjit, de spalat, de pieptanat.
Par lung-este sexy si defineste feminitatea...supletea si eleganta...plus il poti prinde cum vrei tu
parul scurt-pentru persoane dinamice... sportive si rebele! dar cu ajutorul unor extensii parul scurt si rebel poate deveni lung si sexy!
YoungSteve întreabă:
aDa23 întreabă:
Alex2126 întreabă: