| RibbellaaInk a întrebat:

Credeti ca face rau la fata...sau imbatranesti ami repede daca te dai cu pudra pe fata in fiecare zi cand pleci la scoala? mi-a spus o prietena ca nu eu ma dau si voiam sa stiu

14 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Daca esti mica da. Daca ai peste 20 de ani e ok sa folosesti.

| Lynna a răspuns:

Buna. Daca folosesti creme hidratante nu ar trebui sa fie o problema, insa evita sa foloseti pudra/fond de ten pe toata fata. Foloseste numai acolo unde ai imperfectiuni. Si nu exagera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Pudra trebuie folosita de la o anumita vastra(bineanteles ca daca incepi sa o utilizezi de la 14-15 ani-mai ales ca o utilizezi zilnic-la un moment dat vor aparea riduri)
2. Pudra nu trebuie utlizata zilnic ci doar ocazional(de preferat atunci cand chiar e nevoie!)
3.Depinde ce fel de pudra utilizezi(nu marca pudrei conteaza sau ambalajul- ci componentii acesteia!)
4.Demachiajul OBLIGATORIU in fiecare seara(nu conteaza ca ai utilizat doar putina pudra sau fond de ten)!

| Peaches a răspuns:

Pudra este in primul rand pentru a acoperi imperfectiunile tenului. Nu inteleg de ce noi vrem sa aratam ca la 30 de ani iar cele de 30 vor sa aiba tenul ca al nostru. Eu zic sa nu folosesti pudra decat atunci cand va fi cazul. In mod inevitabil va veni si vremea aia. happy

| LoriLoL a răspuns:

Iti spune u ce imbatraneste tenul:folosirea produselor de proasta calitate, sau folosirea incorecta. aplica crema hidratanta pentru tipul tau de ten. apoi fond de ten si pudra sau doar pudra daca vrei doar matifiere.

| LoriLoL a răspuns:

Well.punctele negre cosurile oricum apar fie mai devreme fie mai tarziu..asta nu inseamna ca daca nu folosim produse nu ne apar..ne ferim de ele nicidecum! insa periodic trebuie sa ne curatam tenul.

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Si eu am acnee pe fata dar nu dau niciodata cu pudra. ma spal inainte cu sapun de sulf si apoi ma dau cu crema tot de sulf. acum astept rezultatul acestei creme. succes

| Valentina00 a răspuns:

Machiajul folosit de la o varsta frageda mai tarziu poate imbatranii tenul happy

| Roxanna112345 a răspuns:

Hei! In mod sigur ca afecteaza foarte mult tenul si organismul pentru ca fardurile contin chimicale care intra in corp si dauneaza grav.Colega ta va arata la 35 de ani ca o femeie de 45 daca va continua sa se machieze in fiecare zi si e un risc foarte mare si de a avea probleme de sanatate mai apoi. happy :*

| miley1004 a răspuns:

Nu folosi, achiajul pina la 14-15 ani. Asta e afatul meu, caci iti vei strica toata frumusetea. Eu la fel nu am nici 14 ani si ma gandesc sa incep sa ma vobsesc pe fata dar ma gandesc ca cand voi avea 20 ani voi avea o piele uscata si urata. Funda?

| Aly42 a răspuns:

Daca la niste varste asa fragede se foloseste o tina de machiar sau ceva care aopera sau astupa porii fetei, logic ca imbatraneste si afecteaza tenul... happy

| RibbellaaInk explică (pentru Aly42):

Ea zice cai doar pudra...

| Aly42 a răspuns (pentru RibbellaaInk):

Fie si pudra, intra pe sub piele si ramane acolo, mai tarziu ar putea avea probleme cu tenul, gen acnee sau puncte nerge, cosuri, etc etc... Eu zic ca un rimel si/sau un gloss e suficient...winking Cati ani are?

| marikdlnwksn a răspuns:

Cati ani ai? NU te da, nu ai de ce sa ti strici tenul, doar in cazul in care iti apare un cos si trebuie sa mergi undeva daca e necesar sa dai cu pudra pe acel cos, nu toata fata, dar la scoala nuuu ..ai sa faci puncte negre si acnee, crede ma, eu tot asa in a 7a aveam obiceiul ca vedeam si la alte fete sa ma dau cu fond de ten, pudra, rimel alte rahaturi si acum am puncte negre si pe frunte imi mai apar cosuri. In a 8a deja nu mai foloseam si pielea mea si-a revenit ..Acum parca imi place mai mult cum este ea naturala. Sfatul meu evita-le pe cat posibil, n ai nevoie, tu esti frumoasa si asa happy