| sergiuandre92 a întrebat:

Credeti ca merge o rochita rosie scurta cu maneci 3 sferturi simpla cu o pereche de ugg uri micute cu animal print maro deschis? nu prea ma descurc pe tocuri si sunt destul de inalta. vreau raspunsuri sincere! funda!

12 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Artata super. Si mie imi place mult combinatia de rochii scurte cu UGG scurte. Cu siguranta o sa iti stea foarte bine.

| Larisssaa a răspuns:

Păi dacă nu îţi plac tocurile poţi să porţi ceva pantofi. Sunt drăguţi şi comozi în acelaşi timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de astea la Dragoste si sex?

| AmanoYuno a răspuns:

Merge.eu as purta asa ceva

| Lora1 a răspuns:

Nu prea ar merge rochie si cu Ugg!

| allison20 a răspuns:

Da, merge! Mi se pare reusita combinatia, mai ales daca alegi s-o porti de Revelion. Fii sigura ca multi baieti se vor uita dupa tine! Orice haine sau pantofi cu animal print sunt hot.

| sergiuandre92 explică (pentru allison20):

Pai pentru seara de revelion ma gandeam so port :d

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Dupa mine nu prea merge big grin

| Andreea9595 a răspuns:

Rochie cu UGG-uri mai merge, dar daca e rosie cu niste UGG-uri maro deschis cu animal print nu prea merge.

| Bluey a răspuns:

Eu cred ca mai mult mergea o pereche neagra de ugg cu o curea tot neagra lata big grin

| sergiuandre92 explică (pentru Bluey):

Pai uggurile sunt micute, scurte si le-am probat impreuna, mi s-a parut ca imi sta dragut! vreau as ma simt bine, adica comod! sau am ao pereche de cizme negre, simple din piele, mai jos putin de genunghi. as putea sa le iau pe ala, dar nu prea imi plac...

| ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Rochita rosie cu ugg`uri!? Nu preastraight face happy