O fata care poarta ochelari de vedere care i se potrivesc arata foarte bine. Ochelarii de vedere ascund micile imperfectiuni ale fetei si o fac mai simetrica. O fata cu ochelari de vedere este la fel de frumoasa ca una fara.
Draga mea, exista atatea modele de ochelari de vedre incat e aproape imposibil sa nu gasesti un model care sa nu iti stea bine. Iar cand vine vorba despre o afectiune a ochiului nici nu mai stai la discuti sa te gandesti daca esti urata sau frumoasa, porti si cei mai groaznici ochelari doar pentru a vedea bine. Parerea mea e ca mai bine vezi ca un om normal decat sa nu porti ochelari ca iti sta mai bine fara. Asa ca nu poti compara nnicioadata o persoana fara defecte de vedere cu o persoana cu defecte de vedere care poarta ochelari pentru asi corecta vederea.
E ca si corsetele pentru colana, sunt persoane care poarta aceste corsete pentru asi indrepta coloana, nu sunt tocmai cele mai frumoase dar oameni le poarta datorita faptului ca sanatatea e mut mai importanta decat frumusetea.
Mai bine sanatos si urat decat bolnav si frumos.
De ce ar avea ochelarii de vedere cea mai mică legătură cu frumusețea unei fete? Păi, te uiți la fată, sau la ochelari? Dacă fata e dulce, o să arate bine și cu ochelari, și fără, dacă e borâtă, la fel de urât va arăta și fără ochelari, și cu ochelari. As simple as that.
Eu port ochelari de vedere de mult timp. Nu ma consider o frumusete, dar nu pot spune ca sunt urata din cauza ochelarilor...
Depinde.pe unele fete le avantajeaza ochelarii, iar pe altele nu.depinde de trasaturile fetei.