Depinde...si cand spun depinde ma gandesc la:
-locul unde faci revelionul
-cat de mult o accesorizezi(la astfel de rochii e recomandat sa nu o accesorizezi prea mult)
-culoarea pantofului si modelul(te-as sfatuii de asemenea sa alegi ceva simplu deoarece rochia iese destul de mult in evidenta)
-croiala rochiei-modelul(cu bretele,fara,cu maneci lungi,scurte). Daca i-ti vine bine nu vad dc n-ai purta-o,in fond si la urma urmei de asta sunt rochiile,pentru ocazii deosebite.
-coafura si culoarea parului(eu as alege par drept,si s-ar potrivi perfect cu parul blond,castaniu,saten,brunet,atat!)
-machiaj(pentru aceasta rochie culori cat mai naturale, deoarece ti-am mai spus, imprimeul este deja mult.)
Succes!
si un An Nou Fericit!
Buna, fiecare are gustul sau. Cuiva ii place o rochie de seara eleganta si lunga pina la glezne, cuiva o rochie pina la genunchi. etc. Dar vezi tu depinde si de localul in care vei serba revelionul.
Ti-as recomanda ceva modest si simpatic. Sunt baiat nu ma cam pricep in rochii, dar totusi o rochie cu imprimeu de leopard nu ar fi prea brutal, ce zici?
O rochie foarte scurta cu animal print( leopard, tigru, zebra sau mai stiu eu ce animal dungat), eventual si mulata, e foarte, cum sa zic eu, sluty( ca sa te convingi http://www.google.ro/......tp?/imgres ). Acum fiecare cu gusturile lui, dar eu zic ca e un mare No No! Ti-as recomanda ceva mai elegant si mai de bun gust, dar in care sa te simti comfortabil.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: