Nu fa prostia sa te vopsesti cu palette color xxl, chiar nu conteaza ce nuanta, niciodata nu iti va iesi platinat, 2 ani m am chinuit sa imi iasa parul platinat si de fiecare data a iesit cu totul altceva, plus de asta ti-l arde si iti va cadea, eu am sfarsit prin a ma vopsi bruneta
Va iesi ceva asemanator unui ruginiu.Ca sa iti iasa cum trebuie trebuie sa il decolorezi mai intai.(stiu asta pentru ca mama lucreaza in domeniu)
De deschis il deschide dar ti-as recomanda o vopsea mai buna sau sa te vopsesti la coafor.
Cu siguranta DA
vopleaua Palette este una dintre cele mai scumpe sh mai bune vopsele de pari :X:X
daca e saten da. insa daca era brunet nu se prindea de loc
Merit fundita plzzz Multumesc
Da @ANDREEA si eu am vrut un blond mai demult sh am sfarsit prin a ma vopsi saten inchis, arata ca un brunet, apoi s`a deshis si acum vreau sa incerc sa il deschid! Nu ma prinde o culoare inchisa
Nici o vopseaua de par nu da blond platium.Eu am ft la n saloane si platinatul la prima spalare s-a dus. am dat milioane pe la saloane sa am un blond platinat. E super blondul asta palete xxl doar ca nu mai e pe piata. Minnie, ca sa obtin platinatul cd ma clatesc pun 3 -4 pikaturi de cristal violet de la farmacie sa esti ca la salon crede-ma
Buna! Tocmai am gasit vopseaua Palette Colour xxL 00A Clubbing Edition si mi-am cumparat 2 cutii, cu toate ca parul meu este mediu, folosesc numai o cutie/vopsit.Parul meu natural este saten inchis, radacinile erau crescute cam 1 cm/2, iar cand m-am vopsit am aplicat vopseaua numai la radacini, deoarece pe restul nu era necesar.Mi-a iesit o culoare uniforma, mi l-a deschis foarte mult pentru ca aceasta vopsea contine si un pliculet de pudra.La sfarsit, in apa in care m-am limpezit am aplicat 5 picaturi de violet de la farmacie si a iesit un platinat super.Pup