| pantofipantofi a întrebat:

Credeti ca parfumul poeme de la lancome sau cineva de la ysl sunt parfumuri de babe? am fost la un magazin si mi-a spus vanzatoarea ca nu mi le recomanda deoarece sunt parfumuri pentru varsta 2, si exact astea 2 imi placeau, mi-a recomandat ceva tineresc, ghivenchy - play, si i-am zis ca mi l-am luat la recomandarea altei vanzatoare si puteeeeeeeeeeeeeeee ca in cocina de porci, credeti ca acelea 2 sunt de babe, sau nu exista asa ceva? pe care din cele 2 mi-l recomandati? mie mi-au placut mult

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poeme de la Lancome nu este un parfum de babe, este un parfum de doamne. Adica nu il folosesti cu blugi sau cu machiaj excesiv, il folosesti cand esti imbracata elegant, machiata foarte foarte discret si te duci la un eveniment oarecare (nu la piata sau in parc). Nu stiu cati ani ai si ce stil ai, dar un astfel de parfum impune un pic de eleganta in tot (tinuta, vorba, mers, imbracaminte, destinatie)

| pantofipantofi explică (pentru Brigaela):

Am 26 ani, vreau un parfum pentru varsta mea, ce imi poti recomanda? vreau ceva care merge si pentru club si pentru iesiri cu in oras fetele, mie poeme chiar imi place dar vanzatoarea mi-a zis ca merge peste 40 de ani

| Brigaela a răspuns (pentru pantofipantofi):

Poeme merge foarte bine in oras, la serviciu. Nu merge in club, evident, dar nu stiu daca acolo poti folsi realmente vreun parfum (singurul club in care am fost eu putea dezgistator a fum de tigara si a bautura, edsi era unul dintre cele mai exclusiviste din Bucuresti si orice parfum ar fi fost ingrozitor acolo). daca iti place Poeme, il poti folosi linistita in conditii adecvate, nu e in nici un caz un parfum ed peste 40 ed ani, dar nici un parfum ed club. Nu poti folosi acelasi parfum la club si la serviciu sau la un restaurant.

| Bondarel99 a răspuns:

Cum sa fie de babe? Nu cred ca parfumurile au limita de varsta laughing daca tie iti place parfumul, de ce sa-ti spuna vanzatoarea ca nu e pentru varsta ta? Mie nu imi plac parfumurile dulci si le prefer pe cele clasice, dar asta nu inseamna ca imi plac lucrurile de babe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt parfumuri clasice, de buna calitate.
Daca stilul tau vestimentar este casual-chic, elegant sunt perfecte pentru tine!

Eu cel putin sunt inebunita dupa acest tip de parfumur si stilwinking
pa-pa

| Rosalyn a răspuns:

Nu cred ca poti spune despre un parfum ca este destinat unei anumite categorii de varsta. In plus, nu ar trebui sa iti spuna vanzatoarea ce parfum te reprezinta. Este alegerea ta. Eu iti recomand Chanel No. 5 sau Valentino Rock'N Rose. Parfumul trebuie sa iti completeze tinuta si sa iti scoata in evidenta personalitatea.winking

| AlinaPodar251 a răspuns:

Buna!
Foarte urat din partea vanzatoarei, probabil nici nu stia sa vorbeasca. Eu am comandat erba pura tester, iar daca vrei sa il incerci poti incerca aici: https://www.parfumescu.ro/......ml-tester/ este la un pret ok si in plus de asta este si cu transport gratuit...