| alexandraskizwx a întrebat:

Credeti ca parul rosu este demodat? incerc sa ii conving pe ai mei ca nu. : )) Voi ce credeti? :-s

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Nu conteaza daca e sau nu demodat atata timp cat tie iti place si iti sta bine, adica daca de exemplu toate culorile in afara de blond sunt demodate si tie nu iti sta bine cu blond te faci blonda doar pentru ca e la moda? sigur ca nu asa ca poarta ce iti place tie.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nici o culoare de păr nu este demodată, fi liniştită.
Succes!

| ta5232545 a răspuns:

Da. este demodat. daca vrei poti sa-ti faci suvite rosii. asta n-ar fi demodat. sper ca te-am ajutat. o zi buna happy

| izabelalessia a răspuns:

Se poarta rosu...problema e cand vrei sa scapi de rosu din par. spune-le sa te lase sa mergi la un coafor iar cei de acolo iti vor spune exact cu ce ti-ar sta bine.

| BlackandWhiteMady a răspuns:

Eu nu stiu ca pe perioada asta a verii am ales sa sochez facandumi suvite negre albastrui+blonde+roz si nu-i rau chiar dimpotriva imi place fiindca sochez.Ma rog tine si de stilul fiecaruia fiindca eu in prezent am in stil de J-Rockerita si chiar il ador:X

| الملاك a răspuns:

Atat timp cat tie iti place un lucru nimic nu poate fi demodat, astea sunt doar prostii...

| 1EndWorld a răspuns:

E demodat se poarta blond cu suvite negre rolling on the floor IN GENERAL ASTA LE PLAC BAIETILOR: FETELE BLONDE 90 69 90 BLONDE rolling on the floor

| kitty00 a răspuns (pentru 1EndWorld):

laughing si tu esti baiat nu?

| 1EndWorld a răspuns (pentru kitty00):

Da rolling on the floor) zic asta din proprie experienta

Uite id meu cristi.radu41 baga-l in lista ca as vrea sa discur ceva cu tine

Sunt anonima.Si daca vrei sa discuti ceva cu mine ce-ar fi sa imi trimiti mesaj pe TPU?

Si vaaai uitasem tongue tu nu ai destule raspunsuri.Ce te deranjeaza sa vb la o intrebare de-a mea, cum am facut cu multi?

Era o idee despre cum sa avem amandoi multe funde, poate chiar si sa ajungem experti TPU rolling on the floor) da daca nu te intereseaza nu-i nimic

Wow.amandoi....M-ai dat pe spate.

Pe bune

| Ŧгєคкήάмє a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te iei dupa ce este la moda si dupa ce nu este thinking daca tie iti place de ce nu thinking nu ar trebui sa te intereseze de ce iti zic altii. Vad multe fete roscate pe strada.