| fugi5555 a întrebat:

Credeți ca se va strica parul dacă de la negru vopsit treci la blond?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se strica. Nu se poate trece de la negru la blond fara decolorarea (asta facandu-se numai dupa 5-6 luni, de la ultima vopsire cu negru).

| xandra0301 a răspuns:

Atâta timp cât îl vopesti îl strici.
Faza e ca tu o sa vrei sa treci după la o alta culoare sau culoarea naturală, adică o sa ai nevoie de o decolorate și posibil sa îl arzi.
Gândește te foarte bine la ce vrei sa faci deoarece o sa trebuiască sa te vopsești și revopsești din cauza rădăcinile mai tot timpul.
Multă bafta ❤️

| MaryMaria333 a răspuns:

Normal ca da. Numa prin decolorat poti. Am incercat si eu odata sa ma decolorez peste negru. A iesit un fel de portocaliu-saten ca si mierea. Asa o sa iti iasa si tie. Si daca peste o sa te mai decolorezi odata si inca odata.....la un moment dat o sa ramai fara par. Ai de grija. Si eu m-am decolorat ca sa imi iasa o parte din par blondul ala pui. Arata nuanta aia wow dar daca ai sti ce uscat ii... oricum e o culoare fff pretentioasa si nu am sa ma mai fac deloc laughing

| JicaContra a răspuns:

Nu il mai vopsesti negru, si dupa cateva luni tunzi partea neagrawinking

| SilentRain a răspuns:

Da, necesita decolorare și asta nenorocieste parul

| Andreeush a răspuns:

Da, părul va fi afectat.
Fiindcă deja e vopsit negru și vrei să treci la blond va trebui să îl decolorezi și atunci se va arde.
Așteaptă câteva luni.

| VedoRo a răspuns:

Buna, decolorarea trebuie facuta treptat in 2-3 etape astfel incat sa nu fie agresat foarte tare parul, de asemenea iti recomandam produsele Olaplex care le poti folosi in timpul decolorarii si dupa decolorare pentru o recuperare rapida a structurii celulare:
https://vedo.ro/olaplex/

| VedoRo a răspuns:

Buna,
E foarte important si ce produse se folosesc pentru a efectua decolorarea, iti recomandam produse profesioanle, poti gasi aici o lista large de produse pentru doclorare, pudra decoloranta, pasta decoloranta etc: https://vedo.ro/decapaj/