| LoOvE a întrebat:

Credeti ca tuturor fetelor le sta bine cu tus la ochi? Mie mi se pare ca nu.Voi ce parere aveti?

13 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai nu e obligatoriu sa le stea bine tuturor, dar daca stai sa te uiti toti avem o usoara linie neagra la ochi ca si cum am fi dati cu tus, iar unora le sta bine daca accentueaza acea linie, uite de exemplu mie mi se pare ca imi sta mai bine daca imi dau cu creion/tus( dar nu prea mult, stiu cum e cand vezi pe cineva dat cu o tona de tus pe ochii, arta foarte inestetic), deoarece imi face ochii mai mari si mai proeminenti dar sunt fete si carora nu le sta bine, de ex nu tuturor fetelor le sta bine cu fusta la fel cum nu tuturor le sta bine cu tus.

| NewSummer2013 a răspuns:

Da.

Deoarece DEPINDE CUM TE DAI cu tushul.
Exista diverse forme de ochi, de sprancene, de trasaturi. Si fiecare fata are machiajul ei.

In concluzie, DA! Oricui ii sta mai bine cu tus la ochi daca stie cu adevarat cum sa se macheze.

De exemplu la ochii foarte mici se da cu o linie foarte subtire doar Deasupra ochiului nu si-n interior (ca altel ii micsoreaza si mai mult) si se aplica mascara in dublu strat. Iar in partea de jos-la pleoapa inferioara se da cu un pic de fard alb (pe interior) pentru marire.

Alt exemplu: La ochii foarte mari se da cu tus atat sus cat si jos, chiar foarte mult pentru o conturare desavarsita si o privire plina de "subanteles"

3. Ptr ochii descedenti (aplecati in jos) se fac niste prelungiri de tus spre exteriorul ochiului indreptate in sus pentru ridicarea acestora si pentru un aspect mult mai vesel/vioi.

Etc. Intelegi?! Deci tushul se potriveste oricarui tip de ochi, Dar depinde cum il folosesti, depinde de mana in care se afla tushul, nu de produsul in sine ca atare.

Ca daca stam sa ne gandim tushul este un produs ca oricare altul, se poate inlocui fie cu fard, fie cu creion, etc. Depinde doar de mana.

Talent&indemanare

| NewSummer2013 a răspuns:

Celora care le sta "oribil" le sta asa pentru ca nu stiu cum sa-l foloseasca...

| Puiu_3680 a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere, nu tuturor fetelor le sta bine cu tus la ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu credhappy
Mie nu imi sta bine, am ochii mai micutilaughing depinde de fiecare fatahappy

| LoOvE explică (pentru anonim_4396):

Pai eu nu am ochii mici dar nici mari. Potriviti

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoOvE):

Atunci ti-ar sta bine happy.
Incearca tus albastru+movbig grin s-ar vedea super:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Mie cel putin nu imi sta bine.
Ma intristeaza negrul deci din start imi da un aer tern.

| Kramerwalt a răspuns:

NU,sunt baiat si nu-mi plac fetele machiate de la varste fragede, varste la care frumusetea este atat de evidenta si nu este nevoie sa fie stricata de produsele de "infumusetare"

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Crezi ca la 30 de ani o sa se mai dea cu roz, albastru si alte minuni colorate ca sa se asorteze cu rochia pentru club? 99% nu o vor mai face. happy
E varsta si o stiu din proprie experienta, 2 ani la rand cu machiaj si mi s-a rupt de tot laughing.

| Kramerwalt a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am gusturile mele astea nu se discuta nu? Eu vad o fata mai frumoasa fara machiaj, scuze daca te deranjeaza!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Nu ma deranjeaza si nu o lua ca pe un atac happy, e doar parerea mea spusa din experienta mea happy.

| danger0ousgirl a răspuns:

Unora da le sta foarte bine, altora le sta oribil.Fiecare arata diferit si trebuie sa se machieze in asa fel in cat se le avantajeze nu altfel, doar pentru ca asa fac altele.