| ΔH a întrebat:

Credeti ca un aparat de ras cu 5 lame irita mai putin decat unul cu 3 lame?

Ce avantaje mai au aparatele de ras cu 5 lame fata de cele cu 3 lame?

8 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Pai mi se pare normal ca fiind cu 5 randuri de lame sa te irite mai mult decat cea cu 3 randuri. Tie nu? straight face
Incearca si Gilette Blue II Plus, e cel mai "soft". ^.^
O zi buna! happy

| Catalion a răspuns:

Taie de 5 ori mai binebig grin

| dana_7218 a răspuns:

Prietenul meu se barbierea cu mach 3, de 3 luni si-a cumparat Gillette Fusion cu 5 lame si e super multumit de el. O data pe saptamana se barbiereste si ii lasa fata curata, nu se irita deloc, foloseste spuma de ras de la nivea si balsam dupa ras tot de la nivea, are pielea f fina dupa ce se barbiereste. chiar a recomandat tuturor prietenilor acest aparat de ras. la bani cam 50 lei aparatul+o rezerva. ca avantaj consider ca atunci cand dai cu lama pe fata, firul de par este total eliminat datorita celor 5 lame, nu are cum sa nu fie mai bun decat cel cu 3 lame, firul de par este taiat inclusiv de a cincea lama.

| Cronki a răspuns:

Cred ca 3 lame sunt mai mult decat suficient. Incepand cu a patra lama, la o barba mai mare si mai aspra aparatul nu mai este atat de eficient! Avantajele sunt (le gasesc) pur comerciale. @NickoS, Cred ca comentul tau vine in necunostinta de cauza. Inlocuieste aparatul tau cu 2 lame cu unul ce are 4 lame si mai vedem daca mai ai aceeasi parere.

| NickoS a răspuns:

Poate sa aiba si 10 lame si sa nu fie bun daca nu sti sa te barbieresti(de aceea te iriti ). Eu folosesc un aparat cu 2 lame cu aloevera si dupa ce ma barbieresc dau cu crema de galbenele si nu am probleme de genul asta.
Intra pe site-ul asta http://www.bogdangheorghe.ro/2008/11/26/cum-sa-te-barbieresti/
poate te ajuta cu ceva.

| NickoS a răspuns:

@Cronki Da, sunt de aceiasi parere! Am folosit si aparate cu 4 lame, dar de ce sa arunc o groaza de bani din moment ce ma barbieresc foarte bine, fara probleme (iritati etc.) si cu aparat cu o lama sau cu briciul.Am 30 de ani numai sunt pustan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurele aparate de ras pe care le recomand tuturor sunt gillette... cele cu 5 lame.
Costa un sac de bani rezervele, dar se merita.

| cameleonu a răspuns:

Eu am cu 5 lame si e ok depinde foarte mult de tipul de par pe care il ai