anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că unei blonde naturale i-ar sta bine cu breton?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bretonul se preteaza numai la un anumit tip/form a fetei, neavand importanta daca parul este blond, brunet, roscat sau violet.

| Drimmero a răspuns:

Conteaza forma fetei, nu culoarea parului. De obicei daca ai o fata ovala mergem cam orice freza, te prinde orice.

| johnnny123 a răspuns:

Cred că nu există nici o legătura între culoarea părului și frizura care-ți stă bine. Frizura care-ți stă bine depinde de trăsăturile și forma feței, nu de faptul că ești blondă.

Este ca și cum ai întreba "credeți că unei persoane cu ochi căprui îi stă bine cu ochelari?"

| LordCristobal a răspuns:

Parerea mea este ca bretonul nu prea vine bine niciunei persoane.
Mie mi se pare o tunsoare demodata care nu isi mai are sensul plus ca iti acopera toata fruntea.
Dar daca vrei sa stii daca unei blonde ii vine bine cu breton uita-te la Elena Udrea si vezi daca iti place.
Nu cred ca se pottiveste deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai ajuns sa intrebi asa ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Depinde de trasaturile feței si cum o avantajeaza, nu de culoarea părului in mod special.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totusi,frizura unei femei denota si ce personalitatea ei, ideal nu se potriveste fiecare frizura unei femei, depinde forma fetei si a sprancenelor, ochilor.Trebuie ceva sa aiba o balanta si sa mearga mana in mana.Eu zic ca da i-ar sta bine unei blonde cu breton atat timp cat ai un hairstyle potrivit. Sper ca te-am ajutat.

| NunuNini a răspuns:

Nu culoarea parului conteaza ci forma fetei.

| Anyo1988 a răspuns:

Sincer sa fiu toate blondele pe care le cunosc eu sau le-am cunoscut ...sunt frumoase deci cred ca daca vrei sa iti faci breton nu te inpiedica nimic sa incerci, iar daca nu iti place cum iti sta il lasi sa creasca si iti folosesti altfel parul astfel incat sa iti placa cum arati, mult succes