anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca unei fete de 14 ani, 1.45 inaltime iar sta bine cu pantofi cu toc la banchet?

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| luiza a răspuns:

Pantoful cu toc da bine pe orice picior. nu are de ce sa nu-ti stea bine. intrebarea este stie sa mearga pe tocuri?

| darrio2007 a răspuns:

I-ar sta chiar foarte bine.Ar fi mai inalta.Nu esti de acord?

| Kitty a răspuns:

Normal! doar te fac mai inalta nu?

| Aℓida a răspuns:

Ooo da! Mai ales daca pantofii se asorteaza perfect cu rochia :-)

| DeeaNegrea a răspuns:

Cum sa nu ii stea bine... Avand in vedere ca nu esti inalta poti purta niste pantofi cu tocuri foarte inalte...
Ne e nici o problema ca porti tocuri.Si eu am banchetul si port o pereche de pantofi cu toc de 13 cm deci dai inainte si cumparati pantofi cu toc. Distractie placuta la banchet.

| 2696 a răspuns:

Eu cred ca un toc de 5 cm te-ar face sa pari foarte frumoasa...ca sa nu ai probleme cu ele exerseaza de cateva ori inainte de banchetwinking

| DDDDDD a răspuns:

Da normalwinking

Eu am banchet acum in iunie, si nu sunt chiar f inalta.Si voi purta tocuri, chiar daca sunt mai inalta ca tine.

Si ti-ar sta bine.credemahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal.si eu am banchetul acum pe 3 iunie si mi-am cumparat niste pantofi cu toc destul de mare(peste 5 cm) si eu am 1, 70.deci cu tocuri ti-ar sta mult mai bine decat fara tocuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu draga, nu cu pantofi cu toc, cu cataligewinking te.ar ajuta mai mult. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Daca ii place, da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Daca ii place, da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un toc acceptabil as spune ca da.insa nu exagera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cool am o garderoba si in pus am o garderoba si de haine! sunt cea mai cool fata din scoala! 1

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pentru esti cam scunda si tocurile te-ar facea sa arati cam mica si indesata dar asta conteaza numai la greutatea ta. daca ai 30 de kg ai arata f bine daca ai mai mult de 45 NU.

| anna_6515 a răspuns:

Eu cred ca iar sta bine doar mai intii sa se gindeasca ce vrea sa faca!