Fondul de ten nu face nici un rau atat timp cat tenul este ingrijit corespunzator. de exemplu eu folosesc iarna in mod special fondul de ten pentru ca protejeaza, foarte putin folosesc vara iar cand folosesc iau unul lichid, mai putin greoi. indiferent de situatie neaparat trebuie sa te demachezi seara pentru ca nu doar fondul de ten ci si celelalte produse cosmetice pe care le-ai folosit devin nocive, pielea are nevoie sa respire iar daca ramai cu tot machiajul peste noapte apare excesul de sebum. fondul de ten actioneaza ca o bariera impotriva factorilori nocivi, astfel vei vedea ca seara cand iti curati fata discul demachiant va fi murdar, fondul a protejat pielea de praf si alte mizerii. daca nu demachezi toata aceasta mizerie va intra in piele peste noapte => exces de sebum => acnee.
nimeni nu iti spune sa nu folosesti fondul de ten insa trebuie utilizat corect.nu este nici o problema ca il folosesti zilnic.
uite si alte informatii cu privire la cauzele acneei: http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Acneea-Simptome-si-cauze.html
mult noroc :* sper ca te-am ajutat
Nu. Dimpotriva tenul actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor, prafului etc.Dar daca este folosit in exces normal ca dauneaza, ca tot ceea ce este in exces.
Nu.desi influenteaza!
Am renuntat 3 luni la el, tocmai pentru ca urmam un tratament pentru combaterea acneei.In zadar
Recent am incercat skinoren si un gel de purificare Ivatherm, Ivapur.cam scump dar a meritat! Insa in "perioada de gratie" acneea reapare.Tu ce ai incercat? ai avut rezultate?
Fondul de ten imbatraneste si mai mult aspectul pielii, mai ales daca nu este folosit in mod corect. Se ingramadeste in riduri si in porii largi si ofera tenului un aspect ca de masca, artificial si inestetic.
Din parerea mea cred ca DA. Invat la un liceu unde este prof. de estetica. Acolo se discuta si despre astea! Normal ca si folosirea fondului de ten este un motiv pentru tenul acneic, la fel pot fi si cremele. Fondul de ten este bine folosit, rar, la ocazii. Dar in niciun caz zilnic. Fiecare piele la randul ei se manifesteaza diferit. Nu trebuie nici sa stoarcem cosurile, gandeste-te putin, ajungi acasa vezi un cos si deja " waai am un cos, hai sa il sparg ". Mana este locul cel mai expus la microbii. In plus, daca folosesti fondul de ten in exces iti vor aparea mai multe cosuri, iar pielea nu poate sa respire ( deci intr-o perioda de timp vei arata cu mult mai batrana fata de altele care nu il folosesc, si tot care au aceeasi varsta ca tine ). La fel si cremele, nu zic ca nu este bine sa le folosim! Bada este ( dar ) nici acele nu in exces, daca folosesti si cremele in exes pielea ta va fi obisnuita deja cu ajutorul lor, si daca dintr-o data te lesi si de creme, vei obtine rezultate tot la fel de urate ( cosuri si imatranirea pielii ) Pielea trebuie lasata sa isi faca " treaba " singura, acum de o mai ajuti cu creme ( nu in exces ) nu ii nicio problema. O persoana care se machiaza des, intr-un an organismul ii " inghite " minim 5 kg de produse ca : fondul de ten, rimelul, creme, ruj etc! Acum tu alegi. FRUMUSETEA NU INSEAMNA NEAPARAT SA FI MACHIATA mai ales daca poti fi frumoasa si naturala, toata lumea te va privii altfel, mai ales baetiilor le place mai tare fetele naturale
O zi buna sa ai :*
măcheamăăăî întreabă:
Mira1738 întreabă: