E bine, dar mai lucreaza si cu ceilalti muschi, nu-i bine sa faci numai pentru o anumita parte.
Pai ai scapa de grasime si mai repede daca ai reduce consumul de grasimi, etc.
Sunt mult prea multe abdomene, te va durea burta can dupa o saptamana. nu mai manca dupa ora 18. poate pare un cliseu dar chiar e adevarat.
De pe burtica se duce grasimea dar pentru solduri trebuie alfel de exercitii.
Esti fata din cate inteleg. Incearca sa mergi un pic la sala de fitness. Nu prea au rost abdomenele - la fete. Cum ziceam - mergi la sala de fitness si respecta un regim. Un sfat: dupa ce se incalzeste vremea, alearga aproximativ 5 km zilnic
Daca o ti in felul asta o sa scapi cu siguranta de burticaaaa! pup la uh si BAFTA!
Http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
daca faci exercitiile astea sigur o sa dai jos. Si incearca sa mananci alimente cat mai sanatoase.
Hmm... Sa-ti zic cum slabit eu vreo 10 kilograme[ odata cu el disparand si soldurile si burtica ]. In primul' rand muuuuult sport, fara paine [ dulciurile chiar nu le-am limitat ] si cam atat. Despre macatul seara nu stiu ce sa zic, pentru ca eu mancam destul de mult seara [ asta fiind pe la 8-9 ], dar faceam foarte multa miscare pe timpul zilei [ in special voley :X ].
In fine, eu iti recomand sa cauti pe youtube "8 minutes abs" [ sau ceva de ganul ], am auzit ca tine faza daca sunt facute de doua ori pe zi. Eu consider ca sunt mia bune astea decat 500 de abdomene [ am exagerat :-J ] care lucreaza doar o parte din muschi.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
DaciaRomania întreabă: