| tweety_8071 a întrebat:

Credeti k solarul este periculos? dc? ce se poate intampla daca se arde un neon in tim ce esti inauntru?thinking

Răspuns Câştigător
| BUBULINA a răspuns:

Hai sa fim seriosi ce nu este cancerigen in ziua de astazi
nici macar legumele si fructele nu sunt naturale
totul in ziua de astazi este cancerigen!

http://stiri.ronatvan.com/......ancerigen/

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Solarul este periculos. S-a observat o crestere importanta a numarului de melanoame maligne (cancere foarte agresive ale pielii) la tinere care au folosit solarul. Practic orice minut de solar reprezinta o sansa in plus de a face cancer de piele. Nu stiu ce se intampla daca se arde un neon cat esti inauntru.

kratos
| kratos a răspuns:

Solarul este cancerigen! De acum inainte se vor pune anunturi in fiecare solar si daca vrei sa faci sedinta o faci pe proprie raspundere. Riscul de cancer de piele este destul de ridicat daca faci sedinte la solar.

kratos
| kratos a răspuns:

@Bubulina nu cred ca legumele plantate in curtea bunicilor tai sunt cancerigene!

| covexrobu a răspuns:

Pai in afara de faptul ca te bronzezi cu dunga nimic. laughing Pai neonul cand "se duce" ori incepe sa palpaie ori nu se mai aprinde deloc. Si atunci zona respectiva va ramane nebronzata.

| alexdop21 a răspuns:

Am inteles ca solarul ar fi cancerigen, dar daca se arde vreun neon in timp ce stai acolo nu se intampla nimic, pentru ca neonul cand se arde nu se sparge, nu explodeaza. Dar oricum lasa bronzatul pe mana soarelui si nu a solarului.

| SexyBarbieDoll a răspuns:

Sincer nu cred ca este chiar asa periculos cum se zice.Eu fac solar de vreo 3 ani jumate regulat... iar de la o vreme fac solar de doua ori pe saptamana si crede-ma ca nu am patit nimic.Consider ca daca iti hidratezi bine pielea nu este nici un pericol nici de imbatranire si nici de cancer.In ceea ce priveste neonul spart...nu are nimic... pur si simplu se stinge dar nu explodeaza.

| addflo a răspuns:

In completarea primului mesaj al lui Kratos: Daca se arde un neon in timp ce esti inauntru iti scade pericolul de a dezvolta vreo boala big grin

| lolly_6164 a răspuns:

Clar ca e cancerigen datorita radiatiilor... iar daca faci multe multe sedinte vei vedea cand esti batrana cum o sa arate pielea...brrr.DAAARR din cate am inteles, maxim 10 sedinte pe an sunt chiar recomandata pentru eliminarea celulelor moarte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa se intample.....se stinge lumina tongue ( daca se sparge neonul )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solarul este cancerigen
Si iti dai seama ca ce este natural este bun. dar in cantitati potrivite
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca unu zice ca e periculos, toti zic la fel... dar ati patit careva? daca ar fi asa periculos la ce ar mai exista atatea salone?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e

| madutza_ubytzik a răspuns:

Este f periculos sa te duci la solar deoarece acesta favorizeaza cancerul de piele. pa pup