Daca vrei sa iti acoperi pistruii eu iti recomand un anticearcan/corector. I se mai spune si concealer.Anticearcanul/corectorul trebuie sa fie deschis cu 1-2 nuante decat culoarea pielii tale. Eu aplic anticearcanul pe o pensula de machiaj apoi imi acopar semnele[ care sunt foarte accentuate]. Dupa ce mi-am acoperit petele, dau peste cu un BB Cream sau fond de ten apropiat de culoarea pielii mele.
Daca vrei sa iti iei un anticearcan bun cu acoperire maxima iti recomand de la Vichy, Nars, Mac sau daca nu Avon sau Oriflame. Anticearcanele sunt sub forma de baton- stick, lichid sau cu un aspect cremos. Eu iti recomand ori baton-stick ori cremos. Cel lichid e mai mult pentru tenul uscat, deshidratat complet.
Sper ca ti-am fost de folos
Nu nu, nu e fond de ten/corector, mai degraba o crema hidratanta nuantatoare sau iluminatoare.
Nu.Crema BB uniformizeaza tenul si il hidrateaza, daca are SPF il si protejeaza.Are putere de acoperire foarte mica.
Incearca un corector si un fond de ten cu putere mare de acoperire.Dar e pacat, pistruii sunt superbi.
Din pacate este mai fluida, nu are asa o putere de acoperire. Daca vrei sa-ti acoperi pistruii mai bine folosesti un fond de ten mat. Cel de la Vichy este bun si poti incerca o monstra in farmacie.
Nu și eu am pistrui și nu poate am încercat și eu crema asta și încă nu știu câte porcări, dar este o cremă : Infact Ability - de la Infinity...
anonim_4396 întreabă: