Ce e bun pentru altul poate sa nu fie bun pentru tine si ce e bun la tine poate sa ii faca rau altuia. Suntem diferiti.
Se merita sa o incerci. De la ce firma e?
Iti recomand sa:
1. mergi la dermatolog si iti va recomanda el ceva, va stii ce ti se potriveste dupa ce vede ce tip de acnee/cosuri ai.
2. Ia-ti de la farmacie Eryfluid solutie, costa 7-9 lei solutia de 30 ml si circa 21 lei cea de 100ml. Contine eritromicina care e indicata pentru o astfel de acnee. Am folosit-o si eu cand imi ieseau asa si ramaneau foarte inflamate. Fratele meu(15 ani) are o acnee care tot timpul e extrem de purulenta si destul de violenta. Cat timp a folosit Eryfluid si Skinoren i s-au vindecat teribil de bine si nici nu i-au mai aparut decat rar.
Eryfluid se foloseste asa: Pui o discheta demachianta deasupra ciocanelului de Eryfluid, intorci cu fundul in sus, revii cu ciocanul in pozitia normala si,, plimbi" discheta imbibata in Eryfluid pe fata. De preferinta, foloseste-l seara si lasa-l peste noapte pe fata, deoarece este destul de uleios si nu il poti folosi ziua.
Alternativ poti folosi Skinoren(e scumpicel, 40 lei, dar daca mergi la dermatolog poate sa ti-l dea gratuit el sau medicul de familie ulterior) sau Isotrexin - tot cam 37-40 lei costa, dar pe acesta nu stiu daca il poti lua gratuit.
Ai mai putea folosi Zynerit, dar recomand totusi Eryfluid, deoarece are 4% eritromicina, iar Eryfluid doar 2%.
Hayley_3363 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: