La mine a mers la o buba, nu genu de rana mata, ca un fel de neg dar nu neg. Ma intelegi tu. Si tata o foloseste pentru orice, ca se taie, ca are buzele uscate si tot asa. Este buna si de tinut aproape. Eu o folosesc si pentru coate si genunchi. Deci da, este foarte buna si pentru semne dar acum depinde cat de grave sunt, daca sunt din cauze mai grave trebuie sa te dai mai des pe o perioada mai indelungata de timp.
Am un semn de la o bubita rupta si unul de la benzile cu ceara
O sa mearga atunci. Cum suporti sa te faci cu benzi , eu cred ca am tipat de m-a auzit tot cartierul si nu mi-a mai trebuit sa continui. )
Pai mergeam la salon sa ma faca cu ceara dar totusi nu am timp mereu sa merg tot la 1-2 saptamani sa-mi ia mustata si pana ajung iar la salon, creste si se vede destul de urat. asa ca m-am gandit sa ma fac eu
Suferinta, suferinta . De ar stii baietii prin ce trecem noi. Mult succes cu cremuta .
Da... merci mult :*
Da inlatura, inlatura cam orice tip de semn si e bun cam pentru orice rana (arsura, taietura, etc).
Fiind un unguent, e destul e gras, dar e foarte bun in tratare.
Da ajuta poti incerca si eu folosesc si la buze crapate e de folos poati sa incerci si crema de tataneasa
DaciaRomania întreabă: