anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crema depilatoare creeaza iritatie? Cat dureaza pana creste la loc?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Uneori, da.

| Zuzu1991 a răspuns:

"acum o oră | SpiridusulTuca a întrebat:
Crema depilatoare creeaza iritatie"
AFIRMATIE... FARA semnul intrebarii... DOAR AFIRMATIE
d'aia se recomanda sa o testezi pe un cm patrat de piele undeva unde poti sa pui niste haine pe iritatia aia

raspunsurile de mai sus sunt IMBECILE, ignora-le, ce am spus cu test-ul e valabil de cand am auzit prima oara de crema depilatoare, si... hai sa iti dovedesc ca nu sunt un frustrat plin de HATE:

crema depilatoare AR TREBUI sa topeasca practic parul, FARA sa irite pielea, dar TOTUSI, topeste parul, deci nu e ceai de musetel, e in pana mea o chestie care e in stare sa topeasca, deci nu e DELOC imposibil sa irite pielea... ABSOUT DELOC

eu mi-as pune o picatura pe antebrat si as intinde-o 2-4cm patrati MAXIM, si as astepta 2h pana sa depilez restul, doar cand sunt singur ca nu imi arde antebratul si am OBSESIE ABSOLUTA sa ma duc la ora asta la urgente si sa stau pana la 7-8 dimineata cand POATE au timp de mine si de pielea mea

| RobertMoon a răspuns:

Nu irita, dar daca o tii pe piele mai mult decat trebuie e posibil. Parul creste ca dupa ras.

| sweetys a răspuns:

Crema epilatoare poate crea iritație. Cel mai indicat este sa o folosești pe o zona mica și sa vezi dacă apar reacții alergice. Cunosc persoana care a rămas cu semne.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumpără de la Veet.

| DvAnIeLa a răspuns:

Nu iriteaza din ce stiu, dar cred ca intr o saptamana sau 2 creste la loc