Eu am aceiasi problema ca si tine, iti dau un sfat:sa nu ai incredere in toate cremele ''miraculoase'', nu.s deloc asa eu una toata masa o aveam plina doar de ceme pentru cosuri si tot felul de creme ca sa la pot ascunde.Matusa mea care e asistenta mi-a zis sa nu mai pun mainile pe fata si de 2-3 ori pe zi sa imi fac o ''masca'' din sapun (nefolosit de altcineva) si apoi cu un jet de apa sa o curat, da a fost folositoare dar in catva timp dupa ce nu am mai facut.o iar mi s.a facut fata uleioasa si cosurile iar apar o alta solutie ar fi zeama de lamaie/portocala care la fel are un efect dar daca ratezi o zi doua si nu te dai se duce si efectul acesteia, poate un dermatolog e singura solutie insa eu nu am apelat la unul, ma mai descurc sper sa iti treaca si tie macar asa putinsi un sfat:nu le mai stoarce eu am niste semne oribile
Iti zic eu.am si eu aceeasi problema am racait cosurile de pe frunte si mi sau inmultittt. si folosesc crema de galbenele miroase si bine si e si mai eftina si se aplica usor mai intai dezimfectezi cu spirt sa fie mai bine si te dai in zona cu probleme si scapi de ele... poti sa e dai de 2 3 ori pe zi
DaciaRomania întreabă: