| Mario1996 a întrebat:

Cremele de fata cu retinol fac minuni sau e un mit? Acid hialuronic, botox, terapia vampir sau alte intervenții sunt okay pentru aspectul tenului cu probleme?

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Retinolul si mai ales fratele lui, tretinoin ul, chiar fac minuni dar atentie! pe termen lung, luni, ani, nu asa ca iti dai 2-3 zile cu ele. Dar trebuie sa ai mare grija pentru ca sunt acizi puternici si daca nu ii folosesti cum trebuie te poti alege cu pete si alte probleme si nu ai rezolvat nimic

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Retinolul e foarte bun pentru riduri fine, am fost reticent cu privire la el, dar sotia a scapat de riduri in cateva saptamani de folosire alaturi de crema hidratanta cu acid hialuronic.

| AdeA1991 a răspuns:

Pentru ten cu probleme e situatie de testare si esec/reusita, asa ca nu pot sa vb decat din experienta proprie.

crema hidratanta sa aiba consistenta de gel ( aveno oats imi perge foarte bine la momentul asta - si e si relativ noua pe piata tbh)
masca - avea la KAufland intr-o perioada praf de clei intr-o galetusa ( nu imi aduc aminte firma ) pe care o amestecai tu cum voiai. Eu o amestecam cu zeama de la castravete, si la fel mergea foarte bine.

bafta