anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cremele de fata si corp sunt la fel de bune pentru ten ca si cremele doar de fata? Folosesc Nivea

3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nivea (Soft) dispune într-adevăr, de o cremă pentru față, mâini și corp (3 în 1!), de loțiuni etc, dar eu zic ca pentru față, să folosești totuși, o cremă individuală, potrivită pentru tipul tău de ten. (tot din gama Nivea, dacă ești mulțumită de produs).
https://www.nivea.ro/sfaturi/piele-frumoasa/piele-frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt la fel de bune atata timp cat sunt formulate corect, nu are ingrediente iritante sau alergeni ( parfum, alcool, suc de citrice, linalool, menta, lavanda etc. ) si formula ti se potriveste si pe ten.
Eu un timp am folosit Ivatherm MULTI-PERFORMANCE Crema hidratanta pentru corp si imi era bine dar ma saturasem de formulata mult prea grasa pentru tenul meu. Prefer bioderma sensibio light, nivea nu-mi place pentru ca are tot felul de minuni in lista de ingrediente, nu suport parfumul intr-o crema de fata si nu are recipiente ok. Daca imi tot bag degetele in borcanasul ala o sa se faca o familie fericita de bacterii pe care 100% nu vreau sa mi-o pun pe fata, iar aerul strica orice ar putea avea bun crema aia si ii grabeste si data expirarii.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Daca de la varsta asta te apuci de creme pe la 40 de ani ce-o sa mai folosesti? Amana cat poti folosirea cremelor, incearca uleiuri naturale cum ar fi cel de cocos sau de masline doar cand este necesar, sau masti hidratante naturale (cu miere, ou). Nu-ti imbatrani tenul prematur.