| Mario1994 a întrebat:

Cremele hidratante pentru ten preparate din laborator de la farmacie sunt bune?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, deoarece sunt naturiste nu au cum sa faca rau, poti cumpăra cu incredere mai ales ca au si licență de punere in vinzare si data de expirare deci sunt 100% naturale si poti avea incredere

| Mario1994 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Din farmacie am luat. Și farmacista mi-a recomandat crema preparata de la ei din laborator. Nu e naturista chiar

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mario1994):

Dar este foiarte bună, o poti lua cu toata increderea

| carevaescu a răspuns:

Da, dar nu ar face rau sa te informezi in privința ingredientelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da le recomand călduros, hidratează pielea și sunt făcute special pentru organismul tău și ph-ul pielii. Eu personal le folosesc cu multă plăcere și dau rezultate. Fundă? big grin

| Mario1994 explică (pentru anonim_4396):

Nu fac rău?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mario1994):

Nu au ce sa faca rau pentru ca sunt preparate conform unei retete prescrise de medicul dermatolog in urma unei discutii in prealabil.

| Mario1994 explică (pentru anonim_4396):

Mi-a recomandat farmacista o crema hidratanta cu ulei de macese ( Vitamina A si C ) din laborator si zicea ca este foarte bună. big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mario1994):

Super! Foloseste-o timp de o perioada de vreme si vei observa rezultatele.

| Junniorrr a răspuns:

Cremele hidratante pentru ten preparate în laboratoare de la farmacie pot fi bune, dar e important să alegi una care este potrivită pentru tipul tău de ten. Acestea sunt formulate cu ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme de ten, cum ar fi acnee, riduri sau uscare.

Este important să citiți etichetele cu atenție și să discutați cu farmacistul sau cu un medic dermato-venerolog înainte de a achiziționa orice crema hidratanta. Ei pot sfătui care ingrediente ar fi cele mai potrivite pentru tipul tău de ten și dacă există vreun ingredient care ar putea fi iritant sau contraindicat pentru tine.

De asemenea, ar trebui să testați crema înainte de a o utiliza pe toată fața, aplicând o mică cantitate într-o zonă sensibilă și observând cum reacționează tenul tău la ea.

In general, este important sa aveti o rutina de ingrijire a pielii adaptata nevoilor pielii si sa folositi produse de calitate si potrivite pentru tenul tau.

Întrebări similare