Draga claudia nu te lua dupa produse cosmetice sau altceva...inca nu sa descoperith un tratament pentru asa ceva.Eu zic ca daca il ingrijesti, il speli la 2-3 zile iti va creste f. repede funda?
Uleiul de ricin este bun pentru cresterea parului cat si pentru regenerarea lui.
Creste frumos, sanatos si puternic si iti poate chiar regenera parul. Eu il folosesc pentru gene si sprancene, dar trebuie' sa fii perseverent pentru a obtine rezultate bune! Cresterea rapida depinde de vitaminele corpului, vezi ca exista la farmacie pastile ce ajuta parul si unghiile si mai est ela plafar o solutie forate buna cu petrol, incearca-le!
Nu neaparat creste mai repede, insa ajuta foarte mult Eu folosesc odata pe saptamana o masca cu ulei de ricin+ulei de masline+un galbenus de ou+zeama de lamaie. Si e foarte buna!
Dap! la mine functioneaza! e f bun.
chiar merge! dar nu trebuie folosit in exces!
Nuuu functioneaza cu ulei de ricinn!
m-am dat intr-o saptamana (in fiecare zii ) si nu merge! funda plizz sunt incepatoare si spun adevarul!
Claudia, cel mai bun raspuns il gasesti aici : www.ProfesionalCosmetics.ro sa stii ca nu iti recomandam daca nu incercam si eu la randul meu. Succes mult!
Claudia, gasesti raspuns aici : www.ProfesionalCosmetics.ro mie mi-au fost de folos sfaturile de aici, incearca si tu. Iti doresc mult succes!
BA DA este foarte adevarat! de cand mi-a cumparat mama ulei de ricin am observat ca mi-a mai crescut si inca multicel... iti dai inainte de baie stai 1 jumatate de ora cu el in cap si nu ai treaba. de exemplu eu ma spal doar duminica si nu am nicio treaba parul este stralucitor frumos si sanatos! bafta! pwpicy
Cotoi_Ioana_1999_1Q7x întreabă:
NVSCS555 întreabă:
Darius999 întreabă: