| andramaria a întrebat:

Crezi ca poti deveni star de la varsta de 9-10 ani eu am 10 ani si mi-as dori sa fiu un star voi ce ziceti pot deveni un star ca (Hanah Monntana)?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Poti sa ajungi star doar daca ai talent si sustinere financiara.

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Hannah Montana e fata unui bun si cunoscut cantaret/actor. Nu a devenit de capul ei, prin talent extraordinar, star... Daca ai talent si parinti care sa te incurajeze si sa mearga cu tine la o sumedenie de preselectii, poti, da.

| fisshu a răspuns:

Eu zic sa revi cu picioarele pe pamant

| anonim a răspuns:

Hai sa-ti spun un banc:
O mama isi dojeneste fiul:
- Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu> vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti... Bine mă, atunci dă la facultate...sa ajungem de rasul blocului!
cred ca in ziua de azi, toata lumea vrea sa castige bani cat mai usor, nemuncind.au aparut foarte multi asa zisi ''cantareti'', care nu au nimic de a face cu muzica, scot o melodie, dupa care nu mai auzi nimic despre ei.eu zic sa te orientezi totusi spre o cariera.

| ellai a răspuns:

La varsta ta multi si-ar dori sa devina faimosi precum idolii lor.in romania mai greu iti poti implini visul asta.insa daca ai taria necesara si bine inteles suport financiar se poate face orice

Răspuns utilizator avertizat
| miha_8485 a răspuns:

Depinde de posibilitatile materiale si de sustinerea parintilor. Orice este posibil. prin vointa, perseverenta, ambitie poti reusi ce-ti propui. Este bine ca vrei de mica sa fii cineva. Tine=o tot asa.

| Princessee a răspuns:

Poti sa ajungi star doar daca ai talent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca ai voce poti deveni. Eu sunt hincu larisa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca ai talent da

| DarknessKirin a răspuns:

Eu deja sunt star dar nu disney ci sunt muzician si am 11 ani si 6 luni straight face

Întrebări similare