| Anna04 a întrebat:

Cu as putea sa-mi deschid la culoare (pe cale naturala, acasa)parul de pe picioare?

7 răspunsuri:
| TraficantaDeFunde a răspuns:

Te vopsesti pe picior rolling on the floor glm acum sincer nu stiu daca se poate straight face eventual te epilezi happy succes

| sirena_8750 a răspuns:

laughing) am auzit ca apa oxigenata ar ajuta la decolorarea parului, dar n-am incercat niciodata ca sa stiu sigur happy

| lunarwolf a răspuns:

La parul din cap merge cu lamaie.
De doua ori in fiecare zi [o data dimineata si o data seara].

Dar de ce vrei sa-l deschizi? Oricum se vede urat; te poti epila. Vorbeste cu mama ta si poate te duce la un salon. happy

Bafta!

| milckey16 a răspuns:

Te epileziii laughing

| Dayu_8653 a răspuns:

Nu cred ca se poate...intreaba si tu pe la saloane ca poate e vreo solutiehappy

| birdie14 a răspuns:

De ce ai face asta?
Pai una dintre solutii(poate si singura)este cu ceai de musetel.Pentru a obtine infuzia de musetel, toarna o ceasca de flori de musetel intr-un litru de apa. Lasa musetelul sa fiarba timp de o jumatate de ora, apoi ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Ulterior, strecoara-l cu un tifon. Apoi stai cu picioarele deasupra aburilor.
Dar sincer nu inteleg de ce ai face asa ceva. Daca te deranjeaza rade-l sau ceva.

| Miki_8881 a răspuns:

Am auzit de apa oxigenata.Eu am incercat si mi.a mers, dar la scurt timp mi-am luat un epilator si nu am mai folosit metoda. Sper ca te.am ajutat. Funda?