Daca incerci sa il faci singura, o sa-ti faci rau. Nu costa mult sa te duci la un salon specializat. Decat sa-ti faci rau, aleg varianta a 2-a.
Doamne! NUUU! Mai bine du-te la un salon specializat daca nu vrei complicatii.
Daca tot vrei sa faci acasa, foloseste un ac de seringa si ai grija sa pui spirt sanitar pe acolo, sa cureti si cercelul.
Ma copila, ai abia 14 ani si vrei sa iti bagi cacaturi din astea in buric?, lasa corpul asa cum e ca asa e frumos, sau poti sa iti faci un tatuaj reprezentativ dar si ala dupa varsta de 18 ani, ma chiar nu aveti creier.
La salon daca ai sub 18 ani trebuie sa mergi cu un parine... se face gaura cu o branula, iar acasa cu siguranta o sa se infecteze si o sa ai numai probleme.
Pentru ca ai idei din astea, ti-as sugera un ac de siguranta, de preferinta ruginit. sigur dupa asta o sa-ti treaca ideile astea geniale.
Cu acul de la seringa merge cel mai bine.E mai rapid si nici nu doare tarefunda?
Daca vrei sa te alegi cu o infectie sau o boala, da
mergi la un salon specializat, acul trebuie sa fie steril
Cu branula.eu asa mi-am dat si nu am patit nimic.m-am dat ceva timp cu o crema sa nu se infecteze si a fost ok...
Iti recomand sa te duci la un salon specializat, dar daca vrei sa ti`l faci tu personal, iti poti cumpara o branula si cu acul de la branul sa ti-l faci. Merge folosit acu ala odata dar bine e sterilizat si trebuie facut cat de cat rapid! Bft :*