| znstr a întrebat:

Cu ce ar fi indicat sa ma dau pe picioare ca sa ma prinda soarele? (nu merg la plaja, strand, etc) Ribbon!

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Ulei de măsline. Eu una nu mă încred în autobronzante şi alte creme, merg pe ce e natural. Te dai pe piele şi stai la soare, te plimbi, ce vrei tu. O să se facă un bronz frumos şi uniform, dar trebuie să faci asta câteva zile.

| znstr explică (pentru AikkoxD):

Inca o mica intrebare, dupa aceea fundita va fi a ta : uleiul de masline cum il aplic? Nu vreau sa ies cu picioarele unsuroase din casa.

| AikkoxD a răspuns (pentru znstr):

Nu torni aşa mult pe picioare. Pui cam o linguriţă în palme şi te dai pe picioare, ca şi cum te-ai da cu cremă. De la soare o să intre în piele. Şi eu folosesc aşa şi nu se vede unsuros, ba mai mult, se văd uşor lucioase, şi pielea e fină.

| znstr explică (pentru AikkoxD):

Usor si practic, chiar nu m-am gandit la uleiul de masline pentru bronz. Am sa incerc chiar astazi, caci o sa merg cam mult prin soare si am speranta ca ma va prinde macar putin. Merci mult! Fundita promisa e a ta happy

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te dai cu autobronzant.

| znstr explică (pentru anonim_4396):

Ai folosit pana acum? De la ce firma imi recomanzi sa iau? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru znstr):

Nu conteaza firma, ca toate sunt la fel.De ex. Avon sau ce gasesti in magazin.

| agnessme a răspuns:

Http://margocosmetics.ro/......-corp.html si ar fi bine sa te speli dupa plaja doar cu un gel de dus ca sa nu iti usuce pilea. pot sa te ajut sa alegi si comanzi prin adresa de email : theLady077@yahoo.com primesti prin posta colet si platesti ramburs, oriunde in tara. te pup