Alegerea ceea ce sa poarte la o înmormântare poate fi dificil, mai ales dacă luaţi în considerare cele mai bune modalităţi care urmează să fie sincer şi sensibil la familie. În timp ce folosit pentru a fi respectuos să poarte numai negru, ea devine din ce în ce mai acceptabil să poarte culori diferite. Unele familii s-ar putea alege să poarte culori strălucitoare pentru a celebra o viaţă, dar dacă nu sunt date instrucţiuni, este cea mai sigura de a alege haine mai conservatoare.În mod tradiţional, culori inchise, cum ar fi negru, bleumarin, sau gri închis sunt adecvate pentru participarea la funeralii. Dar, ar putea fi, de asemenea, adecvat să poarte nuante mai inchise de alte culori. Dacă nu sunteţi sigur despre ceea ce sa poarte, rochie într-o majoritate de culori negru sau rochie în culori cât mai aproape de negru. Ceea ce este necesar ca femeile să poarte la o înmormântare?
Pantaloni sau o fusta genunchi, şi un top curat, conservatoare. Sper ca te-am ajutat. Pa, pa!
La inmormantare trebuie sa te imbraci in ceva inchis la culoare:negru,maro inchis,bleomaren etc.
Depinde si de vreme:
daca e cald: in pantaloni treisferturi (nu foarte scurti), tricou/maieu nu foarte decoltat.
daca e frig:pantaloni lungi, bluza cu maneca lunga sau un tricou, iar peste un sacou.
Sper ca te-am ajutat.
Pai mai sobru
adica pantaloni negri clasici sau fusta neagra sau o bluza albastra, neagra, maro si sacou sau fara cum e vremea.
sper ca te-am ajutat. :*
La inmormantare trebuie sa te imbraci in negru. daca ai blugi scurti si un maieu negru este perfect.dar iti poti pune si ceva inchis la culoare:maro, bleumarin
Pei intr'o fusta mai lunga [ cam pana la genunchi] neagra, pantaloni negrii, tricou sau maieu negru! Sper ca ti'am fost de ajutor!
Evenimentul in sine este apasator, iar ca vestimentatie iti recomand sa te imbraci cat mai clasic. pantaloni sau fusta neagra si bluza sau camasa. negrul sau culorile inchise sunt cele care merg la astfel de evenimente. Poti sa iti gasesti inspiratie si aicihttp://bit.ly/ce-sa-imbrac-toamna.
La o inmormantare ar merge sa te imbraci in haine negre,in semn ca regreti moartea acelei persoane. Ofusta neagra,o pereche de pantaloni negri, un tricou negru, un maieu negru sau o bluza cu maneca lunga(neagra).Te poti imbraca in orice haine negre. Daca te-am ajutat cu ceva imi pare chiar bine!
Cu o fusta de o plama, si cu un tricou cu fluturasi colorati, sau cu cranii delea gen sataniste.eu asa ma imbrac la inmormantari sa le fac in ciuda la oameni
BaiatulDePeTPU întreabă:
DeeaDeea001pinck întreabă:
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: