Cu loreal sau daca nu mai folosesc vichy.iar daca nu le am pe astea la ndemana ma pot baza si pe garnier sau nivea
in orice caz iti reccomand vichy
Apidermin.Este foarte bună. Se găseşte la plafar şi costă 8 lei cutia mare. Baftă!
Daca tu esti in poza de la avatar, sa stii ca esti frumoasa.Sincer.
Eu ma dau cu Nivea soft in cutiuta rotunda
PS:Ai curaj sa-mi dai o poza cu tine nemachiata si eu iti voi spune parerea mea sincera, daca esti urata sau nu.Eu sincer nu prea cred ca esti urata.Sunt fata si iti vreau binele,de asta incerc sa te fac sa intelegi ca fdt ar trebui folosit la ocazii, deci cat mai rar
PS:Voi sterge poza ta Sau daca te temi, poti pune pe hi5 poza si o stergi repede
:*
Nu iti mai da cu fond de ten ai sa arati ca mamaie in cativa ani Lasa Frumusetea fetei asa cum a lasat-o Dumnezeu Este un sfat tu faci ce doresti
Eu îţi recomand Loreal, Vichy sau Nivea. Sunt cele mai bune. Evident, sunt ceva mai scumpe, dar e vorba de faţa ta, nu e o plapumă nefolositoare
Am o fata rotunda cu pistrui cum s-o las...arat naspa raustiu cum voi arata dar n-am ce sa facmai bine asa decat sa ma barfeasca pe la spate ca sunt urata
Nu conteaza ce marca e. Una grasa si pentru fata! Dar daca vrei neaparat un nume eu folosesc pentru ca acum am cumaparat-o la nimereala Nivea
anonim_4396 întreabă: