| Elena_2923 a întrebat:

Cu ce e cel mai bine sa te depilezi?

Răspuns Câştigător
| Andreea956 a răspuns:

Ai putea daca e prima data sa te depilezi cu ceara de unica folosinta si dupa ce te vei obisnui(aproximativ odata) poti cu ceara pentru ca nu te va mai durea si nu va mai creste par destul de mult timp...un pot:nu incerca cu veet gel sau altceva pentru ca veet gel nu face decat sa iti intareasca radacinile si sa creasca mult si repede si la depilarea cu ceara v-a durea, iar daca vrei cu aparatul, ei bine e o solutie dar cam doare si doar iti taie din fir nu il smulge cu radacina ca ceara si v-a creste foarte repede, pls. o fundita mica pls :* Bafta :*

8 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Veet gel.

| anonymousexpert a răspuns:

Cu ceara categoric!

| Dennys1521 a răspuns:

Cu epilatorul

| strunfa a răspuns:

Ceara categoric! Ai pana la 4 saptamani pielea fina si parul se rareste.happy

| joker333 a răspuns:

Epilator.sau big!

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Cu crema depilatoare de la farmec. Eu asta folosesc cand plec la mare sau la tara si tine destul de mult.

| ORGiGii_6359 a răspuns:

Cu crema...pentru ca nu ingroasa firul de par. eu folosesc crema de la Strep este super si lasa piela fina pentru ca contine extras de caise...tio recomand.

| LikeABossBaby a răspuns:

Buna:* eu zic ca, cu epilatorul deoarece depinde si de firul tau de par nu cu toate cremele il poti indeparta stiu din propria experienta dar nici bigul nu este prea bun deoarece parul creste foarte repede (de exemplu mie sa zicea ca in seara asta ma rad cu bigul maine diminetaa deja mi-a crescut) sau o metoda care am auzit ca este foarte buna este epilarea cu zaharhttp://www.garbo.ro/......zahar.html sper sa iti fi fost de ajutor te pup bafta:*:*:X daca esti draguta sa-mi dai o fundita o sati fiu recunoscatoare:*