Buna, Mali sunt baiat dar pot sa iti raspund!
Tenisi cu rochie? ( WTF!?)
La fel de bine ai putea sa iti iei o pereche de pantofi o culoare care sa iti asa tare la ochi dar care sa mearga cu rochia sa o scoata in evidenta ex : daca ai rochie roz poti sa iti iei pantofi de culoare roz dar mai sters ceva de genu!
Succes!
Bună. O rochie elegantă nu se asortează cu teniși. I-ați pantofi cu toc mic ca să poți merge pe ele.
Ai putea cu all star dar sunt scumpi si mai bine iti iei nsiet pantofi fara toc daca nu esti genul!
Şi eu de obicei port rochiile cu teniși, însa banchetul e o ocazie unică, şi trebuie să fie ceva incredibil, de excepție.
Crezi că la o seară elegantă, tenișii se potrivesc?
Eu una nu cred! Cel mai bine optează pentru o pereche de balerini/ pantofi, eleganți, şi modești.
Fataaaa! Cum sa porti tenisi la banchet? E unul dintre evenimentele in care trebuie sa te faci remarcata, atunci fate! Iati ceva feminin, doar e banchetul! Bafta.
Va multumesc, pentru raspunsuri, o sa dau funda lui Gabrielq1s pentru ca este baiat si a dat un raspuns foarte bun.DAR de pantofi cu platforma ce ziceti(ideea cu tenisii a fost ideea lui mama)
LisaJulie întreabă: