| TheValerea_3806 a întrebat:

Cu ce imi pot intari unghiile
?

7 răspunsuri:
| Ella_6945 a răspuns:

Exista lac intaritor de unghii, la avon. eu am si e foarte bun :d

| Vokial a răspuns:

Eu sunt m si vara imi protejez unghiile de la picioare de nisipul plajii cu un lac protector de la revalid - are un luciu minim si tine o vara de balaceala - cu unghera ma lupt insa :p

| LoveBlind a răspuns:

Intaritor de unghi de la avon

| Coco2730 a răspuns:

Un produs foarte eficient, bazat ca majoritatea produselor de gen, pe formaldehida, o substanta extrem de toxica, este intaritorul de unghii de la Farmec. Efect in 10 zile.
Ceva natural, care insa isi face efectul in 1-2 luni, timp in care nu ai voie sa folosesti lac de unghii, este uleiul de ricin.

| grumpzkatze a răspuns:

Cu ulei de ricin.cresc si mai repede
te poti da cu el si pe par si pe gene, sprancene.si cresc mai repede

| SteauaNordului a răspuns:

Buna
daca vrei un efect instant de unghii tari si frumoase iti recomad sa iti inmoi degetele in ulei de floarea soarelui suficient de cald cat sa nu te arzi, dar obligatoriu sa fi prajit ceva in el inainte: ochiuri, cartofi etc.
nu rade! incearca! ti-am zis e efect imediat
te pup numai bine

NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi bine, dacă le-ai da în fiecare seară cu ulei de ricin. Ar trebui să iei şi un supliment de calciu (Ca), Zn (se găseşte la farmacie). Şi mai există un tratament foarte ieftin, dar şi foarte eficient - umpli un vas cu apa călduţă, dezolvi câteva linguri de sare în ea, şi îţi ţii mâinile în apa sărată 20 min - 1 oră. Unghiile tale se vor întări simţitor, vor deveni mai sănătoase şi vor creşte mult mai repede. Există şi nişte lacuri pentru întărirea unghiilor de la diverse firme (dă o căutare pe google!). Iar zeamă de lămâie albeşte unghiile îngălbenite (poate vei avea nevoie cândva). Succes!